Før hed det HEF, EnergiMidt og Energinord, men nu er vi Eniig

Sådan deltager du

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du dele noget, som giver dig energi til mere. Du kan dele et billede på Instagram med hashtagget #energitilmere og @eniig, eller du kan dele et billede i kommentarfeltet under ugens konkurrenceopslag på Facebook. Husk altid hashtagget #energitilmere, når du deltager på Instagram – ellers kan vi ikke finde dit bidrag.

Hvem vinder?

Den første vinder trækkes mandag den 19. juni og herefter hver mandag frem til den 3. juli. Der trækkes kun én vinder pr. ugepræmie. Vi finder vinderne ved at trække lod blandt ugens bidrag på henholdsvis Instagram og Facebook. Vinderne får besked umiddelbart efter hver uges udtrækning.

Hvem vinder?

Du kan deltage hver uge. Det er dog kun muligt at vinde én gang i konkurrenceperioden. Hver mandag trækker vi lod blandt sidste ugens bidrag på henholdsvis Instagram og Facebook. Ved deltagelse accepterer du, at Eniig må benytte det uploadede billedmateriale til kommercielt brug, herunder opslag på Facebook og Instagram og Eniig.dk i forbindelse med konkurrencen samt annoncering af vindere. Ansatte i Eniig og deres nærmeste familie kan ikke deltage. Konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret, støttet af eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Eniig, ikke til Facebook. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Præmieværdi i alt: 9.000 kr.
Top