Effektivt aktørsamarbejde giver point for begge parter

Effektivt aktørsamarbejde giver point for begge parter

el-service-nord.png

”Energitilskuddet er en parameter, når vi står ude hos kunden og skal give tilbud på en sag. Det kan være tungen på vægtskålen. Her er Eniig en seriøs samarbejdspartner, som altid har svar på vores spørgsmål. De er gode til at informere os om relevante nye krav og tiltag i lovgivningen, og det betyder rigtig meget for os.”

Kenneth Daarbak, el-installatør, El-Service Nord ApS

El-installatør hos El-Service Nord, Kenneth Daarbak kender Eniig godt – samarbejdet har været en vigtig del af hans arbejde i flere år. Virksomhedens kunder nyder også godt af samarbejdet, da de får mulighed for at få tilskud, når de skifter halogenbelysningen ud med LED.

El-Service Nord og søsterselskabet Light-LED ApS har bl.a. sikret Hosta Industries, førende underleverandør til metalindustri i både ind- og udland, en energibesparelse på 165.000 kWh, da de udskiftede deres belysning til LED.

El-Service Nord udfører alle opgaver inden for elektrikerfaget, bl.a. eftersyn, reparationer, nye installationer for både landbrug, industrivirksomheder og private. Læs mere om virksomheden her.

Top