El med fordele

spar energi

Preben Andersen driver to Spar-butikker i Nr. Søby og Lem i Midtjylland, og han er overrasket over, hvad det har betydet for hans virksomhed at tage aktivt stilling til valg af energiselskab.

Gevinst at skifte selskab

”Jeg havde aldrig overvejet, at det kunne betale sig at shoppe mellem energiselskaberne. Men det viste sig at være en god idé at undersøge, om jeg var hos det selskab, som rent faktisk kunne give mig den bedste rådgivning og finde den bedste løsning til mig og min virksomhed”, siger Preben Andersen. Ved at skifte til Eniig har Preben Andersen fået den løsning, som bedst opfylder hans ønsker og behov. Derudover sparer han 16.000 kr. på elregningen om året – og det er vel at mærke bare i den ene af hans butikker. ”Jeg tror slet ikke, at der er nok virksomheder, der tænker i muligheden for aktivt at vælge sit energiselskab til. For os har det været en gevinst at skifte til Eniig, og jeg kan kun anbefale andre virksomheder at sætte deres energiaftale under lup”, siger Preben Andersen.

Tillid er afgørende

Preben Andersen understreger, at pris er én ting. Tillid er et andet og mere væsentligt parameter for hans valg af Eniig. ”For mig er valg af energiselskab en tillidssag. Vi har lige fra begyndelsen haft en god relation til vores rådgiver ved Eniig og er blevet mødt af en meget kompetent rådgivning og en høj troværdighed. Det har været helt afgørende for vores valg om at skifte til Eniig”, forklarer Preben Andersen. Når der er behov for at drøfte vores aftale eller andet, kommer vores personlige rådgiver her, og i dagligdagen er det underordnet, hvor vores energiselskab har base. De er alligevel ikke længere væk end et telefonopkald,” slutter Preben Andersen.

”Vi har lige fra begyndelsen haft en god relation til vores rådgiver ved Eniig og er blevet mødt af en meget kompetent rådgivning og en høj troværdighed”

Preben Andersen, Bestyrer, Spar Nr.Søby og Lem

Top