Bygma og Eniig slår et slag for energirigtig renovering

Bygma-eniig-energitilskud-nyhed.png

Danmark vil gerne booste energirenoveringer og mindske den samlede udledning af CO2. Derfor kan private og professionelle få tilskud fra landets energiselskaber, hvis de energirenoverer.

Bygma og Eniig er derfor gået sammen om at udbrede kendskabet til Energispareordningen. Med samarbejdet vil Bygma og Eniig gerne vise danskerne, hvor nemt det kan være at få tilskud til at energirenovere og dermed inspirere til yderligere energirenoveringer.

”Der er to ting i det her for Bygma, hvor det først og fremmest handler om at støtte op om en ordning, der fremmer energirenoveringer i DK. Dernæst er det jo en tilført service til Bygma og for vores kunder, at de kan få kyndig vejledning om det her i vores butikker. Vi fører mange af de produkter, som udløser det her energitilskud, isolering, vinduer, varmepumper osv., så derfor er det jo selvskrevet, at vi i salget støtter op om Eniigs arbejde med at fremme energirenoveringer.”

Erik Yde, Varehuschef i Bygma


”For Eniig er det her samarbejde med Bygma essentielt, da det er en svær opgave at få oplyst boligejere om tilskudsmuligheder – nu kan vi gøre det der, hvor de planlægger deres energirenoveringer, og der hvor de kan få en kyndig vejledning. Eniig er et forbrugerejet andelsselskab, og derfor deler vi mange kunder med Bygma – og at vi nu kan tilbyde en sammensat service, er jo helt kanon.”

Jan Skovdal, Market Development Manager hos Eniig Energi A/S

Samarbejdet består af to services:

  1. Gør det muligt for den private boligejer at indmelde sin renovering i Bygma og dermed få overstået formalia til Eniig i en ruf. Derefter kører udbetaling osv. automatisk til kunden fra Eniig.

  2. Et tilbud til Bygmas Proff-kunder, som typisk er en håndværker, der udfører renovereringer hos danskerne. Via Bygma og Eniig kan håndværkeren håndtere kundens tilskudssag som en service, der er indarbejdet i renoveringen. Det er nemt for alle hele vejen rundt.

Med samarbejdet håber parterne, at de har banet et stykke af vejen, så vi i fremtiden vil se endnu flere energirenoveringer.


Top