Lad os tjekke dine elmålere

maalerlaboratorium.jpg Med eget målerlaboratorium tilbyder vi hos Eniig akkrediteret kalibrering af el-målere og er altid klar med råd og vejledning om kalibrering af målere. 

I mere end 20 år har Eniig Energiteknik uvildigt foretaget lovpligtige målerkontrol af elmålere på vores DANAK akkrediterede målerlaboratorium i Herning. Vores mange års erfaring, vores veludannede personale og brugen af kvalitetsudstyr gør, at vores ekspertise er stor – du kan dermed være sikker høj på kvalitet og højt niveau af service og kontrol, når du lader os teste dine elmålere.

Vores målerlaboratorium er det eneste af sin art i Danmark, og hvert år kalibrerer vi ca. 15.000 el-målere for danske elselskaber og leverandører af el-målere. Vi udfører kalibrering på specialudstyr, hvilket sikrer stor kvalitet i det arbejde, vi udfører på vores laboratorium. Vores laboratorium er akkrediteret af de danske myndigheder, og med vores dokumenterede måleevne lever vi naturligvis op til retningslinjerne for håndtering af el-målere.

Lovpligtig statistisk målerkontrol
For at sikre, at dine elmålere måler helt nøjagtigt, er de underlagt en lovpligtig stikprøvekontrol. Og den kontrol varetager vi gerne for dig i vores akkrediterede målerlaboratorium. Vores mangeårige ekspertise og store knowhow gør nemlig, at vi er helt up to date med lovkrav.

Vi sørger for alt fra start til slut – også det administrative
Udover at udføre kontrol på højeste niveau, så sørger vi naturligvis også for alt det administrative i forbindelse med kontrollen af elmålerne. Med et intelligent målerprogram varetager vi nemlig hele dokumentationsdelen for dig, og du kan derfor være sikker på, at vi leverer sikre og valide data om elmålernes nøjagtighed.

Skal vi skifte?
Viser det sig, at elmålerne ikke måler nøjagtigt og dermed skal skiftes, klarer vi også gerne målerudskiftningen for dig. Det er vores dygtige teknikere, der nemt og hurtigt klarer udskiftningen af en elmåler.

Hvis kunden klager over sin måler - hvad så?
En gang imellem sker det, at der opstår uenighed mellem dig og kunden om elmålerens nøjagtighed. Hvis det sker, er vi parat til at rådgive dig, således du er gearet til at behandle kundens henvendelse. Vi har blandt andet mulighed for at udarbejde en uvildig rapport over kundens elmåler, således eventuelle uoverensstemmelser mellem dig og kunden nemt kan afklares.

Slip for besværet – lad os gøre arbejdet
Vi varetager alt for dig – alt lige fra rådgivning til test og kontrol, dokumentation og udskiftning af elmålere. Og med vores fordelagtige abonnementsløsning får du ekstra meget styr på de lovpligtige stikprøvekontrol – så hjælper vi dig nemlig med at huske på kontrollerne.

Så læn dig tilbage og slip for al besvær – lad os varetage alle dele i leverancen af den lovpligtige kontrol af dine målere. Nemt ikke?
Top