En anderledes form for medarbejderbredbånd

Silkeborg-virksomheden Elfac var efter eget udsagn blandt de første til at springe på fiber-vognen, da Eniig for første gang udrullede fiber for snart 12 år siden. Og da Elfac for nylig fik muligheden for at tilbyde lynhurtigt fiberbredbånd til deres medarbejdere, skulle der ikke meget overtalelse til.  

Elfac, der er specialister i skræddersyet ledningskonfektionering, har været fiberkunde hos Eniig gennem en lang årrække, og det er der en god grund til:  

- Vores tidligere internet i Elfac var en kobberforbindelse, og det kørte bare ikke særlig godt. Så dengang Eniig begyndte at grave fiber, var jeg den første til at sige ”I skal bare rulle her forbi først, for så er vi klar!”. Da fiberen efterfølgende blev etableret, satte det gevaldigt skub i hastigheden, så da Brian Johnsen, vores kontaktperson fra Eniig, kom og spurgte, om vi ikke også skulle have medarbejderbredbånd, så jeg det som en god mulighed for at give vores medarbejdere et godt tilbud, fortæller Henrik Lynnerup, der er IT Manager i Elfac.

Skræddersyet til Elfacs behov

Alle virksomheder er forskellige, og derfor er der aldrig én aftale, der er ens. Og særligt i Elfacs tilfælde var det nødvendigt at tænke ud af boksen.

- Mange af vores ansatte arbejder i produktionen, og de er ikke interesserede i at blive beskattet af et personalegode – derfor gav det ikke mening for os at tegne den traditionelle medarbejderbredbåndsaftale, hvor virksomheden går ind og betaler for medarbejdernes fiberforbindelse. Vores ønske var i stedet, at vi kunne give vores medarbejdere det samme gode tilbud på fiberbredbånd, som vi selv får. Og her var Eniig meget fleksible og indstillet på at hjælpe, slår Henrik Lynnerup fast.

Udover en særlig betalingsordning, hvor de ansatte fik mulighed for at få lynhurtigt fiberbredbånd til en god pris, var det også vigtigt for Henrik Lynnerup, at det ikke blev en administrativ byrde for virksomheden.

- Det var afgørende for os, at vi ikke skulle bruge alt for mange timer om ugen på at administrere medarbejderbredbåndet. Og det har der bestemt heller ikke været. Elfac er udelukkende ansvarlige for at til- og afmelde vores medarbejdere gennem den bestillingsportal, vi har fået stillet til rådighed. Herfra tager Eniig kontakten til medarbejderen og så kører den derfra. Det kunne simpelthen ikke være nemmere, og det har fungeret gnidningsfrit fra starten af, fortæller Henrik Lynnerup.

Fibercamperen ruller ud 

- Vi tog samtidig en snak om, hvordan vi bedst kunne håndtere medarbejdernes spørgsmål, og der fandt vi en rigtig god løsning. Eniig foreslog, at de kom forbi med deres fibercamper, som de normalvis bruger, når de kører fiberkampagner. I stedet kørte de den ud til os og camperede på vores parkeringsplads i et par timer, og så kunne medarbejderne komme ud og tage en snak med en fagperson og få svar på alle deres spørgsmål; hvordan det virkede, hvad det kostede, hvad de skulle gøre, hvis de havde en anden udbyder osv. Der var mange forskellige spørgsmål, og vi behøvede ikke at forholde os til et eneste af dem – det tog Eniig sig af. Man tror man kan forestille sig, hvad der bliver spurgt om, men det kan man altså ikke, griner Henrik Lynnerup, og tilføjer, at den gode og ikke mindst personlige service generelt har været kendetegnende for samarbejdet med Eniig:

 - Vores kontaktperson kender os jo. Jeg skal ikke starte forfra hver gang. Han ved, hvem vi er, hvad vi står for, og hvilke behov vi har. Og det betyder meget med den personlige service – jeg ved, at når jeg ringer, så kender jeg den person, der er på den anden side af røret, slutter Henrik Lynnerup.

undefined

Fakta om Elfac

Elfac er specialister i skræddersyet ledningskonfektionering, der dækker hele spektret fra plug’n’play-systemer til kvalificeret rådgivning.

De blev grundlagt i 1987 og indtager i dag en førende position som en højkompetent og fleksibel partner takket være dygtige medarbejdere, intelligent brug af it-systemer og ny produktionsteknologi.


Interesseret i medarbejderbredbånd?

Klik her og læs mere

Top