Ring ekstra billigt med BASIS Telefoni

Ring til alle danske fastnet og mobil numre for kr. 79,20/md.*
Har din virksomhed stor telefonisk kontakt med kunder og forretningsforbindelser? Så er Erhverv BASIS Telefoni en oplagt løsning.

Erhverv BASIS Telefoni foregår via en lynhurtig fiberforbindelse. Derfor slipper din virksomhed for forsinkelser på samtaler og "knas på linjen". Du får erhvervstelefoni til en knivskarp pris. Dertil kommer, at løsningen er enkel i drift og indebærer, at I kan beholde den nuværende telefon og nuværende telefonnummer.

* For at få billig IP erhvervstelefoni fra Eniig forudsætter det, at du har abonnement på Erhverv BASIS. Bindingsperiode er 12 måneder. Alle priser er gældende fra 1. maj 2014. Vi tager forbehold for fejl og ændringer.

Bestil et opkald her, og hør mere om telefoni

Nummerflytning

Har din virksomhed valgt Basis Telefoni og vil overflytte et eksisterende telefonnummer, er det ikke nødvendigt at opsige det nuværende abonnement. Vi sender en fuldmagt, så snart I har oplyst, at I ønsker at beholde det eksisterende telefonnummer.

Så snart vi har modtaget fuldmagten, bliver jeres nuværende udbyder kontaktet. Det eksisterende telefonnummer bliver derefter overflyttet. Vær omhyggelig med at udfylde fuldmagten, da forkert udfyldelse kan forsinke overflytningen af telefonnummeret.

Husk, at din virksomhed selv skal opsige alle tillægstjenester på telefonnummeret.

Vil din virksomhed have overflyttet det gamle telefonnummer, koster det kr. 239,20. Dette beløb dækker alle omkostninger til flytning af nummeret.

Nyt telefonnummer

Ønsker din virksomhed et nyt telefonnummer, skal I selv opsige det nuværende abonnement - på samme måde, som man opsiger internet og TV.

Top