En solid internetforbindelse er afgørende for et full-service webbureau

domainbox-2-3.jpg

Webbureauet Domainbox ønskede en solid internetløsning fra en leverandør med kort responstid. Valget faldt derfor på EnergiMidts fiberløsning.

Det var især den gode behandling og korte responstid, der var årsagen til, at Domainbox valgte EnergiMidt Fiberbredbånd som leverandør af virksomhedens to fiberlinjer.

Domainbox er et fullservice webbureau med base i Viborg, som siden 2004 har leveret professionelle web- og hostede IT-løsninger til kunder over hele landet.
"Vi laver både hjemmesider, webshops, markedsføring og IT service- og drift for virksomheder. Vi hoster blandt andet mails, hjemmesider og filservere for 4-500 kunder, som vi naturligvis skal drive og beskytte på bedste og sikreste vis. Vi har derfor valgt en redundant fiberløsning med to linjer, da det er afgørende for vores forretning, at vores internetløsning fungerer hele tiden," fortæller Kenneth Løwe, som er direktør for Domainbox.

Kort vej fra kontakt til svar

Domainbox er rigtig tilfreds med sin løsning og med samarbejdet med EnergiMidt, som blev etableret i efteråret 2015. Stabiliteten og driftssikkerheden er i top, og kommunikationen med EnergiMidt har været smidig fra begyndelsen.
"Helt fra starten oplevede vi, at det var let at komme i kontakt med EnergiMidt. Der var meget kort vej fra vores opkald til at vi kom til at tale med den, der kunne svare på vores spørgsmål. Det er noget jeg vægter højt, for det betyder, at vi kan handle hurtigt. Det er let at få tilpasset og justeret efter behov, og det har vi brug for, ligesom det også er vigtigt for os med en god og hurtig support, som den vi får hos EnergiMidt," slutter Kenneth Løwe.

 

 Kenneth Løwe fra Domainbox

Kenneth Løwe

"Det er afgørende for vores forretning, at vores internetløsning fungerer hele tiden"


Interesseret?

Her kan du læse mere om Erhverv PROF

Top