Internet til erhverv: 5 vigtige ting du bør overveje

En hurtig og stabil internetforbindelse til erhverv bliver i stadig højere grad en vigtig del af arbejdsdagen. Selv hvis firmainternettet ikke er direkte essentielt for din forretning, bliver langsomt internet hurtigt til et irritationsmoment, når der skal svares på mails fra kunder eller forbindes til fjernskrivebordet fra hjemmearbejdspladsen.

Vi har samlet 5 overvejelser, som er vigtige at tage stilling til, når du skal vælge internet til erhverv.

1. Er din internetforbindelse til erhverv hurtig nok?

Internethastigheden er afgørende for, hvor lang tid dine medarbejdere eller kollegaer må vente, når der f.eks. skal sendes eller modtages store filer, billeder eller videoer. Og jo flere der skal være online på samme forbindelse samtidig, desto vigtigere bliver det at sørge for, at din virksomhed faktisk får den internethastighed, I har brug for.

Du bør derfor overveje, hvor vigtigt internettet er for arbejdsdagen i jeres virksomhed – hvor mange personer arbejder online samtidig? Hvor stor en del af arbejdsdagen bruges online? Hvor meget kontakt med kunder og samarbejdspartnere foregår over nettet? Med fiber minimerer du spildtiden ved at have samme up- og download, som specielt mærkes ved overførsel af store filer og ved online møder.

Med Eniig Erhverv får du fibernet med hastighedsgaranti, uanset om du vælger 100/100 Mbit/s, 250/250 Mbit/s, 500/500 Mbit/s eller den svimlende hurtige 10/10 Gbit/s forbindelse.

Du kan vælge mellem vores Erhverv BASIS og Erhverv PROF løsninger, som er tilpasset din virksomheds hastighedsbehov. Priserne på internet til erhverv starter fra 399 kr. per måned – og internetabonnementet kan yderligere suppleres med erhvervstelefoni.

-

4. VPLS – en sikker internetforbindelse til alle lokationer

VPLS eller Virtual Private LAN Service er en teknologi, der blandt andet bruges i forbindelse med internet til erhverv. VPLS gør det muligt at samle og forbedre kommunikationen mellem virksomhedens afdelinger på forskellige lokationer på et sikkert, fælles netværk. Hvis din virksomhed er delt op på mere end én lokation – eller du har medarbejdere, der ofte arbejder fra andre lokationer – er det derfor vigtigt at sikre VPLS.

Hos Eniig kan du få VPLS som fibernetløsning til erhverv, så din virksomheds lokationer kan forbindes i et eller flere netværk. Det gælder selvfølgelig også hjemmearbejdspladser, der kan forbindes i sikre, fælles netværk, der er lukket af fra det øvrige internet.

Løsningen er særligt relevant for virksomheder, der har flere medarbejdere på forskellige lokationer – eller situationer, hvor der arbejdes med følsomme data.

Bliv klogere på mulighederne ved Erhverv VPLS her

5. Muligheder for medarbejderbredbånd til dine medarbejdere

Har du medarbejdere, der ofte arbejder hjemmefra – eller ønsker du i højere grad at give dem mulighed for det? Fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsdage er et attraktivt gode, som kan gøre det lettere for dine medarbejdere at balancere mellem arbejds- og privatliv. Du kan vælge den firmabetalte hjemmearbejdsplads eller give dine medarbejdere mulighed at betale deres fibernet via en bruttolønsordning.

Med internet til erhverv fra Eniig kan du tilbyde dine medarbejdere lynhurtigt, stabilt og sikkert firmainternet – hjemme hos dem selv.

Se mere om Eniigs medarbejderbredbånd her
Top