Lynhurtigt fibernet til erhvervslivet i Nordjylland

Flere og flere danskere har i dag mulighed for at få en lynhurtig og stabil internetforbindelse. De fleste, særligt i større byer, tænker slet ikke over, om det er muligt at få en hurtig adgang til internettet eller ej. For selvfølgelig er det, det.

Undersøgelser viser, at cirka hver sjette hustand, eller hvad der svarer til 300.000 danskere, stadig ikke har adgang til en hurtig og velfungerende internetforbindelse. Det er en stor udfordring, der ikke kun påvirker befolkningen i de små lokalsamfund.

Manglen på hurtig internet til virksomheder har store konsekvenser for vækstmulighederne i yderområder. Små virksomheder etablerer sig ikke i områder, hvor infrastrukturen er dårlig, eller hvor det er for dyrt, at få installeret en hurtig fiberforbindelse. De vælger i stedet et område, hvor det hele er etableret og lige til at gå til.

63% af nordjyderne har adgang til fibernet

I Nordjylland går Eniig forrest og arbejder på, at alle nordjyder inden for en overskuelig fremtid kan få mindst 100 Mbit/s up- og download hastighed med fibernet. Det har medført, at over 63% af nordjyderne i dag har adgang til en lynhurtig og fremtidssikret internetforbindelse.

Fiberbredbånd giver en lang række fordele. Udover at levere en internethastighed, der er langt bedre, end hvad de traditionelle ADSL-forbindelser kan levere, medfølger blandt andet:

Hastighedsgaranti og -stabilitet uafhængigt af antallet af enheder
Hastigheder på helt op til 10/10 Gbit
Symmetrisk up- og downloadhastighed
Fremtidssikret internetforbindelse, der kan følge med udviklingen
Eniig gør derfor sit ypperste for at levere lynhurtigt og stabilt internet til både private og erhverv i hele Nordjylland. Internettet er ikke selve livet, men det er uden tvivl så dybt integreret i vores moderne tilværelse, at det bidrager til at skabe mere liv og vækst de steder, hvor det bare fungerer.

Fibernet giver liv – også for virksomhederne

I 2016 udarbejdede Netplan en analyse, der viste, at det er langt billigere at etablere- og gøre fibernet tilgængeligt for alle danske hustande end traditionelt bredbånd. Fibernet er ikke kun den rigtige løsning i forhold til hastigheder, stabilitet og fremtidssikring af teknologien i virksomheden, men også den mest fornuftige set fra et økonomisk synspunkt.

Visionen er derfor klar: Ved at etablere det hurtigste, mest stabile og fremtidssikre fibernet bidrager Eniig til at digitalisere Nordjylland og til udviklingen af det digitale liv. Om det er grafikeren, der skal overføre store filer, eller landemanden, der drømmer om at indføre robotteknologi til fordring af sine dyr, så skal det for virksomheder i Nordjylland være muligt at få Danmarks bedste internet fra Waoo.

Og så er der medarbejderfordele

Dygtige medarbejdere fortjener en god og effektiv arbejdsplads – både i virksomheden og hjemme. Når fibernet er etableret på arbejdet er medarbejderbredbånd derfor et oplagt personalegode at investere i. Det giver både tilfredshed og fleksibilitet. Og med maksimale up- og downloadhastigheder samt hastighedsgaranti er fibernet det oplagte valg til at sende og modtage data fra hjemmearbejdspladsen.

Udover en lynhurtig internetforbindelse med frit forbrug får du med en virksomhedsaftale fra Eniig også fastnettelefoni og webmail. Og hvis det ønskes, kan medarbejderen selv supplere med eksempelvis Waoo TV, der indeholder spændende TV kanaler, streamingtjenester med mere.

Skallerup Seaside Resort valgte lynhurtigt fibernet
Flere virksomheder drager allerede god nytte af det udbredte fibernet i Nordjylland. Skallerup Seaside Resort har bestemt heller ikke fortrudt, at valget faldt på en erhvervsløsning fra Eniig. Med over 320.000 personovernatninger, stilles der høje krav til en stabil og hurtig internetforbindelse.

Nu har de både en lokal leverandør, der kender deres behov samtidig med, at gæsterne uden problemer kan bruge hotellets hurtige og stabile WiFi med egne enheder.
Top