Medarbejderbredbånd

Dygtige medarbejdere fortjener en effektiv hjemmearbejdsplads

Tilbyd dem medarbejderbredbånd med hastighedsgaranti

Dygtige medarbejdere er værd at holde på. For eksempel ved at tilbyde dem personalegoder, der både kommer dem selv og virksomheden til gavn. Medarbejderbredbånd er oplagt, hvis du ønsker en tilfreds og fleksibel medarbejder 

En effektiv hjemmearbejdsplads forudsætter en god internetforbindelse. På den måde kan dine medarbejdere sende og modtage data med høj hastighed. Det kan lade sig gøre med en fiberbredbåndsforbindelse. Her får dine medarbejdere internet med maksimal up- og download-hastighed – vel at mærke med hastighedsgaranti. Du og dine medarbejdere får kort fortalt fuld valuta for investeringen, hvis du indgår en aftale med minimum 15 nye forbindelser.

Fordele for virksomheden og medarbejderen

En typisk virksomhedsaftale dækker en internetforbindelse og fastnettelefoni. Derudover kan medarbejderen selv supplere aftalen med f.eks. Waoo! TV, der bliver aftalt og afregnet med Eniig udenom virksomheden. Det giver følgende fordele:

Internet

  • Markedets hurtigste internet med hastighedsgaranti
  • Frit forbrug
  • Unik uploadhastighed, der gør det nemmere at løse opgaverne hjemmefra
  • Webmail (adgang til e-mail fra alle computere med netadgang)

Telefoni

  • Ring frit til almindelige fastnetnumre i Danmark døgnet rundt
  • Behold nuværende telefonnummer

 

Alt på én regning

Bestiller du bredbånd til flere medarbejdere, kan du vælge at få det hele på én og samme regning. Dermed bevarer din virksomhed overblikket og sparer tid og penge på administration.

Hvad skal du som chef gøre for at give dine medarbejdere bredbånd?
Kontakt en af vores Key Account Managers og aftal et uforpligtende møde

Medarbejderbredbånd tilbydes både som firmabetalt løsning og som medarbejderbetalt internet i henhold til bruttolønsordningen

Top