For dig der overvejer fjernvarme til din virksomhed

Hvis du står overfor at skulle etablere erhvervsejendom eller skal udskifte din eksisterende varmeinstallation i en erhvervsejendom, overvejer du sikkert, hvilken opvarmningsform der er bedst for dig. 

Hvis du vælger fjernvarme, får du mange fordele, som udover økonomien sikrer dig en stor bekvemmelighed og en miljøvenlig opvarmningsform.


Fjernvarme er en økonomisk fordelagtig opvarmningsform, som oven i købet har en længere levetid end mange andre opvarmningsformer. Herudover vil du opleve en minimal vedligeholdelse på din varmeinstallation, ligesom du får en høj leveringssikkerhed.

Udover disse kontante fordele er der afledte effekter, som kommer helt af sig selv når du vælger fjernvarme fra Eniig Varme:

  • fjernvarmen er baseret på 90 % biomasse, som er CO2 neutral. Dermed bidrager fjernvarmen væsentligt til nedbringelsen af CO2 udledningen
  • vi investerer løbende i ny teknologi, som kommer både fjernvarmekunder og miljøet til gode. Eksempelvis har vi i 2016 installeret et solfangeranlæg i Kølkær, der kan levere 1.600 WWh årligt – hvilket kan forsyne Kølkær med varme i sommerperioden – det gør, at vi kan reducere forbruget af træpiller med ca. 300 ton om året. Læs mere længere nede på siden
Top