3.1 Samtykke - HR

Behandling af dine persondata

Ved modtagelse af jobansøgninger, vil vi som et led heri behandle personoplysninger. Det kan eksempelvis være kontaktoplysninger, oplysninger om kvalifikationer/erfaringer og uddannelse. Fælles for disse oplysninger er, at de fortæller noget om en fysisk person, nemlig ansøgeren. Oplysningerne er derfor omfattet af persondataloven. Formålet med behandlingen af personoplysninger er naturligvis at kunne identificere ansøgeren.

Personoplysninger henført til konkret stillingsopslag bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige at opbevare. Uopfordret ansøgninger der ikke er henført til konkret stillingsopslag vil pr. automatik blive slettet inden for 6 måneder.

Du kan, som ansøger, til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på den mail, du har modtaget i forbindelse med samtykket, hvorefter vi sletter dine data, når vi har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser.

Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som, du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Yderligere informationer om dine rettigheder og vores behandling af dine persondata kan findes i vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte Eniig ved at sende en e-mail til gdpr-dpo@eniig.dk eller ringe til tlf. 7015 1560.
Top