3.2 Samtykke - Konkurrence

Behandling af dine persondata


Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer vi de data, som du oplyser i formularen, så vi kan trække en vinder og overbringe præmien.
Når du oplyser disse data i formularen, giver du det eller de pågældende selskaber, der er nævnt i formularen samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål.

Vi opbevarer disse data i 6 måneder, så vi kan trække en vinder og kontakte vedkommende samt overbringe præmien. Hvis det ikke lykkedes at få kontakt til vinderen, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Hvis du vinder en præmie, opbevarer vi dine persondata indtil en eventuel reklamationsret er overstået, da vi samtidig opbevarer oplysningen omkring din præmie. Dataene benyttes kun til dette formål, hvorefter de slettes.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på den mail eller det telefonnummer, der er opgivet i formularen, hvorefter vi sletter dine data, når vi har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser.

Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som, du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Yderligere informationer om dine rettigheder og vores behandling af dine persondata kan findes i vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte Eniig ved at sende en e-mail til gdpr-dpo@eniig.dk eller ringe til tlf. 7015 1560.
Top