3.6 Samtykke - Ordrer

Behandling af dine persondata

Når du ønsker at afgive en bestilling på et eller flere af vores produkter, registrerer vi de persondata, som du oplyser i forbindelse med bestillingen. Vi har behov for dem ift. at kunne gennemføre din bestilling og efterfølgende bruges oplysningerne i forbindelse med dit kundeforhold hos os.

Når du oplyser disse data i formularen, giver du det eller de pågældende selskaber, der er nævnt i bestillingen, samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på den mail eller det telefonnummer, der er opgivet i formularen, hvorefter vi sletter dine data, når alle lovmæssige forpligtelser er opfyldt.

Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som, du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Yderligere informationer om dine rettigheder og vores behandling af dine persondata kan findes i vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte Eniig ved at sende en e-mail til gdpr-dpo@eniig.dk eller ringe til tlf. 7015 1560.
Top