3.9 Samtykke - Tilfredshedsundersøgelse

Behandling af dine persondata


Vi ønsker hele tiden at forbedre de produkter og den service, vi tilbyder dig, så du får den bedst mulige oplevelse, når du er i kontakt med os. Derfor registrerer vi dine kontaktdata til at udsende kundetilfredshedsundersøgelsen. Desuden registrerer vi de data, som du oplyser i kundetilfredshedsundersøgelsen, således vi kan hjælpe dig med fejlretning eller til internt brug for at uddanne vores medarbejdere til at levere en bedre service. Når du oplyser disse data i formularen eller telefonen, giver du det eller de pågældende selskaber, der er nævnt i formularen eller telefonen samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål.

Vi opbevarer disse data i 1 år. Dataene benyttes kun til dette formål, hvorefter de anonymiseres, hvormed at vi ikke længere vil kunne identificere dig ud fra svarene. De anonymiserede svar bruges til at følge op på vores udvikling ift. forbedring af produkter og servicen.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på den mail eller det telefonnummer, der er opgivet i formularen, hvorefter vi sletter dine data.

Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som, du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Yderligere informationer om dine rettigheder og vores behandling af dine persondata kan findes i vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte Eniig ved at sende en e-mail til gdpr-dpo@eniig.dk eller ringe til tlf. 7015 1560.
Top