3.10 Samtykke - Valg

Behandling af dine persondata

Eniig a.m.b.a. indsamler og behandler oplysninger om dig i forbindelse med repræsentantskabsvalget i Eniig a.m.b.a.

Formålet med at indsamle, registrere og behandle personoplysninger om dig er, at Eniig a.m.b.a. kan offentliggøre navn, billede og beskrivelse på Eniigs hjemmeside, avisannoncer og på sociale medier.

Ved at oprette dig som kandidat på eniig.dk/valg giver du således Eniig a.m.b.a. udtrykkeligt samtykke til at anvende dine oplysninger i forbindelse med offentliggørelsen af dit kandidatur til repræsentantskabsvalget i Eniig a.m.b.a.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til Eniig a.m.b.a.s behandling af dine personoplysninger ved at kontakte os telefonisk på 9936 9984 eller skrive til os på af@eniig.dk. Vi vil herefter ikke behandle dine personoplysninger, medmindre vi har et andet retligt grundlag hertil.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret hos Eniig, så længe det er nødvendigt for opfyldelse af ovennævnte formål.

Du har altid ret til at anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine personoplysninger, som du mener er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger blokeres.

Har du konkrete spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte Eniig a.m.b.a. ved at sende en e-mail til af@eniig.dk eller ringe til 9936 9884.
Top