Bliv klogere på dit energiforbrug med Eniig

Bruger du pæren? - Spar på dit energiforbrug

Tænker du over dit strømforbrug, eller spilder du energien?
Ved at lave nogle få ændringer i dine vaner kan du spare mange penge på dit energiforbrug.

Få et lavere energiforbrug

Det kan være svært at få overblik over dit samlede energiforbrug. Måske er du allerede i fuld gang med at energioptimere, men hvordan ved du, at du sætter ind de rigtige steder? Det nytter ikke meget at udskifte alle de gamle pærer med energivenlig LED-belysning, hvis dine hulmurer ikke er isolerede tilstrækkeligt, eller hvis dine vinduesrammer er utætte. Og hvordan ser det ud med kuldebroer eller steder med nedsat isoleringsevne i boligen?

Det første skridt på vejen mod et lavere strømforbrug er en grundig gennemgang af dit samlede forbrug. Inden du sætter ind overfor alle hverdagens åbenlyse energi-slugere, er det en god ide at overveje, om din bolig trænger til en grundigere energioptimering. Der kan nemlig være mange penge at spare på de lidt større projekter, og med tilskud til energiforbedringer får du endda refunderet en del af regningen, når du sætter boligen i stand.

Start med et energitjek af boligen

 

Reducerer dit strømforbrug

Det kan være vanskeligt selv at vurdere tætningsklassifikationer, tykkelsen af hulmursisoleringen eller behovet for et nyt, effektivt varmesystem. Derfor kan det være en god ide at få hjælp af professionelle, der hurtigt kan beregne præcist, hvor netop du skal sætte ind for at opnå den optimale energibesparelse og få en billigere elregning.

Vil du gerne gøre noget selv for at sænke dit forbrug, så find en række gode råd her

 

Ved at skifte til A-pærer, der bruger en fjerdeldel af en glødepæres strømforbrug. Besparelse pr. pære op til 70 kr./år. 

Der kan være mange penge at hente ved at udskifte sine hvidevare til mere energibesparende modeller

Elspareskinner sparer dig for unødigt standbyforbrug. Besparelse: ca. 150 kr./år 

Skift den ældre stationære ud med en ny moderne laptop. Her vil du kunne spare meget på strømmen. 

Det gør kun hver fjerde af os. Besparelse: Op til 120 kr./år.

Tilskud til energforbedringer

 
Vidste du, at du kan spare penge på strømmen og få en del af regningen refunderet, når du laver bolig- og energiforbedringer? Du kan søge om tilskud til både nye vinduer, nyt varmesystem, hulmursisolering eller efterisolering, udskiftning af belysning og meget, meget mere. Det eneste du skal huske er at ansøge om tilskuddet til energioptimeringen eller boligforbedringen, inden du bestiller materialer og håndværkere.


Få 17 % mere i tilskud til energiforbedringer

Hos Energinord kan vi sagtens se fornuften i at se efter en strømbesparelse til dit budget. Det kommer både dig og din pengepung til gode, men samtidig er du med til at hjælpe det miljø, som vi alle sammen er afhængige af. Derfor vil vi også godt gøre noget ekstra for at hjælpe dig på vej mod et sundere energiforbrug – også selvom du ikke er kunde hos os! Vi har således valgt at hæve vores energitilskud til alle private med hele 17 %, så du hos os kan spare endnu mere, når du gennemfører en boligforbedring eller en energioptimering.
 
Du kan søge om tilskud til energiforbedringer her
 

Viden om strømforbruget

Ved du, hvad der bruger strøm i din bolig, og hvor du nemt kan spare på elregningen? Bliv klogere på de mange steder i din bolig, hvor strømmen forsvinder, og hvor energien kan udnyttes bedre. Vi vil gerne finde alle strømslugerne og lave en økonomisk løsning til dig, der gavner både økonomien og miljøet.

Top