Tilskud til hulmursisolering med Eniig

Hulmursisolering gjorde en verden til forskel

Tove og David er blandt dem, der har søgt og fået tilskud til at renovere og energioptimere deres hjem.

– Vi skiftedes hele tiden til at sidde på den ene side af spisebordet i køkkenet. Det var pladsen, hvor det trak, var så koldt og føltes som om, der var en kuldebro,” fortæller Tove Page, der bor med sin mand i et ældre hus i Silkeborg. Og huset var koldt, fordi det manglede isolering.

Derfor fik parret lavet en hulmursisolering af omkring 88m2, hvor de fik små 1.300 kroners tilskud fra Eniig.

Indhent flere tilbud og søg tilskud

Parret tog en snak med en af Eniigs rådgivere og hentede tilbud hjem fra tre forskellige leverandører – og både i forhold til pris og vejledning er det et råd, de giver videre. Det var da også en af håndværkerne, der fortalte om muligheden for at søge tilskud, og det fik Tove og David Page til straks at klikke ind på Eniigs tilskudsportal og søge.

– Der gik fem dage, fra vi havde sendt fakturaen, til pengene var på vores konto, fortæller Tove Page, der er glad for, at de valgte at rådføre sig og undersøge forskellige muligheder – prisen svingede nemlig med helt op til 20.000 kroner! Samtidigt var håndværkeren behjælpelig med opmålingerne af areal og gode råd, hvilket yderligere lettede ansøgningsprocessen.

God rådgivning, god investering

For parret gik jagten på den rigtige isoleringsløsning straks i gang. Valget stod mellem papiruld, flamingo eller Rockwool, men papirløsningen vandt – blandt andet på grund af, at det er organisk, modvirker fugt og udfylder i alle sprækker og revner.

Og den nye isolering er til at mærke – hjemmet har fået et helt andet indeklima, og også i forhold til pengepungen er der gode nyheder:

– Det er en god investering, der varmer, støjisolerer, gavner miljøet og pengepungen – sidstnævnte ikke mindst fordi bankerne ser med glade øjne på renoveringer som hulmursisoleringer, der øger boligens værdi, fortæller Tove.

Top