Hvad koster det?

Med udgangspunkt i prisen på en standardinstallation giver Eniig et tilskud på 50% af ekstraudgiften. Området skal selv betale den anden halvdel af ekstraudgiften. Egenbetalingen vil derfor være afhængig af den beregnede projektpris for hele projektet. Området har mulighed for at dele egenbetalingen solidarisk, eller lade enkeltpersoner eller virksomheder betale en større del af den samlede sum.

Træk etableringsudgiften fra i skat

Udgiften til etablering af fibernet til jeres  helårsbolig eller jeres fritidshus kan trækkes fra i skat. BoligJobOrdningen, som også kaldes håndværkerfradraget, giver for tiden skattefradrag på op til  12.000 kroner for hver myndig person i husstanden i forbindelse med forbedringer af boligen – dette inkluderer etablering af fibernet.

Hvad sker der herefter?

Alle ansøgninger vil blive gennemgået og prioriteret efter beregnet etableringspris og forventet interesse i området. Processen og beregningerne kan være tidskrævende, men vi håber at kunne holde en behandlingstid på 4-6 uger.

Områdets kontaktperson vil få en tilbagemelding, hvor en konsulent fra Eniig vil gå i dialog omkring det evt. konkrete tilbud.

Vi kan desværre ikke garantere, at alle indmeldte projekter realiseres.

Har du spørgsmål til Eniigs fiberbredbåndspulje, er du meget velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 15 00 60.

Top