Hvad koster det?

Med udgangspunkt i prisen på en standardinstallation giver Eniig et tilskud på 50% af ekstraudgiften. Området skal selv betale den anden halvdel af ekstraudgiften. Egenbetalingen afhænger derfor af den beregnede projektpris for hele projektet. I kan evt. dele egenbetalingen solidarisk, eller lade enkeltpersoner eller virksomheder betale en større del af den samlede sum.

Træk etableringsudgiften fra i skat

Du kan trække udgiften til etablering af fibernet til din helårsbolig eller fritidshus fra i skat. BoligJobOrdningen, (også kaldet Håndværkerfradraget) giver for tiden skattefradrag på op til 12.000 kroner for hver myndig person i din husstand i forbindelse med forbedringer af boligen – dette inkluderer også etablering af fibernet.

Hvad sker der herefter?

Her hos Eniig gennemgår vi alle ansøgninger til fiberbredbåndspuljen og prioriterer dem efter beregnet etableringspris og forventet interesse i dit område. Processen og beregningerne kan være tidskrævende, men vi stræber efter en behandlingstid på 4-6 uger.

Områdets kontaktperson får en tilbagemelding, hvor en af vores konsulenter fortæller mere om det konkrete tilbud m.m.

Vi kan naturligvis ikke garantere, at alle indmeldte projekter får tilskud. 

Har du spørgsmål til Eniigs fiberbredbåndspulje, er du meget velkommen til at kontakte vores kundecenter på tlf. 70 15 00 60.

Top