Lær at Pause, Start Forfra og bruge Kanalbutikken

Du kender det, og det er bare så ærgerligt. Søndagsfilmen er gået i gang, og du nåede ikke starten. Eller lige pludselig bliver du forstyrret midt i din yndlingsserie.

Start Forfra 

Så hvad gør du? Med Waoo TV starter du selvfølgelig bare forfra. Når du har Waoo TV fra Eniig, gør det nemlig ikke noget at komme for sent.

Førhen betød det at komme for sent, at du måtte gå glip af starten på filmen, men det gør det ikke længere. Ét tryk på på fjernbetjeningen, og så starter filmen forfra. 
' Start Forfra tilbydes p.t. ikke, hvis du har Viasat TV fra Waoo.

Pause

Får du brug for en pause, så kræver det blot et enkelt tryk på på fjernbetjeningen.
Kunder med TV-boks med harddisk har mulighed for at pause alle programmer, mens kunder med TV-boks uden harddisk har et begrænset antal kanaler der kan sættes på pause. 

Se vores instruktionsvideoer her

Kanalbutik

Køb Waoo Frit Valg Pakker og Waoo Frit Valg Kanaler med få tryk på din fjernbetjening og få adgang til kanalerne med det samme.

   1. Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen
   2. Vælg Kanalbutik i menuen

Frit Valg Kanaler kan du bestille enkeltvis, og du betaler naturligvis kun for den periode, som du har adgang til kanalen. Efter 30 dage kan du selv i Kanalbutikken afbestille kanalen. Der er ingen gebyrer forbundet med bestillingerne.

Top