Fastnettelefoni - Fibernet til fastnettelefon med Waoo Fastnet | Eniig

Waoo Fastnet telefoni

Få fastnettelefoni til en knivskarp pris samt 0,- kr. i oprettelse

Fibernet fastnettelefoni foregår via din lynhurtige fiberforbindelse. På grund af den enorme hastighed på fiberforbindelsen, kan du tale i telefon samtidig med at resten af familien ser film, uploader billeder og spiller online. Med fastnettelefoni fra Eniig giver du 0,- kr. i oprettelse, og du har mulighed for at beholde din nuværende telefon og dit nuværende nummer. Prisen for overflytningen af dit nuværende nummer kan du ser her i vores prisliste.

Ud over de økonomiske fordele ved at vælge Fastnettelefoni fra Eniig får du også en række smarte tillægstjenester med - du kan f.eks. hele tiden have styr på forbruget.

Vælg mellem Telefoni Forbrug og Telefoni Fri Fastnet:

Telefoni Forbrug

Telefoni Forbrug abonnementet er forbrugsafregnet fastnettelefoni til dig, der ikke taler så meget og gerne vil have en fastnettelefon i hjemmet. Når abonnementet på 19,- per måned er betalt, betaler du kun for den tid, du taler!

Telefoni Fri Fastnet

Taler du meget? Så skal du vælge Telefoni Fri Fastnet. For et fast månedligt beløb får du fri samtale til fastnetnumre i Danmark ekskl. servicenumre.

Når du bestiller Telefoni, vælger du samtidig, om du vil have et nyt nummer eller beholde dit eksisterende. Et nyt nummer koster ikke noget, mens det koster 299,- at flytte et eksisterende nummer.

Top