Fastnet telefoni

Få fastnettelefoni til en knivskarp pris samt 0,- kr. i oprettelse

Fibernet fastnettelefoni foregår via din lynhurtige fiberforbindelse. På grund af den enorme hastighed på fiberforbindelsen, kan du tale i telefon samtidig med at resten af familien ser film, uploader billeder og spiller online. Med fastnettelefoni fra Eniig giver du 0,- kr. i oprettelse, og du har mulighed for at beholde din nuværende telefon og dit nuværende nummer. Prisen for overflytningen af dit nuværende nummer kan du ser her i vores prisliste.

Ud over de økonomiske fordele ved at vælge Fastnettelefoni fra Eniig får du også en række smarte tillægstjenester med - du kan f.eks. hele tiden have styr på forbruget.

Vælg mellem Telefoni Forbrug og Telefoni Fri Fastnet & Mobil:

Telefoni Forbrug

Telefoni Forbrug abonnementet er forbrugsafregnet fastnettelefoni til dig, der ikke taler så meget og gerne vil have en fastnettelefon i hjemmet. Når abonnementet på 19,- per måned er betalt, betaler du kun for den tid, du taler!

Telefoni Fri Fastnet & Mobil

Taler du meget? Så skal du vælge Telefoni Fri Fastnet og Mobil. For et fast månedligt beløb får du fri samtale til fastnet- og mobilnumre i Danmark ekskl. servicenumre.

Når du bestiller Telefoni, vælger du samtidig, om du vil have et nyt nummer eller beholde dit eksisterende.

Top