Lynhurtigt og stabilt internet til dig som bor i Aalborg

Lynhurtigt og stabilt internet til dig som bor i Aalborg

Vi tilbyder Danmarks bedste internet til store dele af Aalborg inkl. Aalborg Ø, Nr. Tranders, Gug, Visse, Vejgaard, Kærby, Frydendal, Hasseris, Mølholm, Klarup, Gistrup, Skalborg og Nørresundby.

Danmarks bedste internet

Med en internetforbindelse fra Eniig får du Waoo fiber, som er kåret som Danmarks bedste af kunderne 7 år i træk.

Det har aldrig været billigere

Og det har aldrig været så billigt som nu, at komme på fibernettet, uanset om du bor i hus eller i lejlighed. Tilslutning koster 0,- og din abonnementspris afhænger af, hvilken fiberpakke, du vælger. Tast din adresse i adresseboksen og se vores tilbud til dig.

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse (100-500 Mbit i både up- og download), der sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med flere enheder samtidigt – uden at hverken kvalitet eller hastighed forringes.

Hvad er fibernet?

Kort fortalt er fibernet en teknologi, der leverer internet via lyslederkabler – også kaldet optisk fiber. Kablerne transporterer signalet via lys, hvilket gør det muligt at nå meget høje hastigheder og super stabilt internet. Almindeligt bredbånd leveres via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, hvilket ofte forringer kvaliteten.

Hastighedsgaranti

Med Waoo fibernet får du altid hastighedsgaranti, så du er sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange der bruger internettet i dit område. Din forbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med naboerne ligesom almindeligt bredbånd.

Hvad koster det at få fibernet?

Priserne på fibernet er slet ikke så høje, som du måske går og frygter. Det koster 0 kr. i oprettelse, hvor vi blandt andet graver fiberen frem til husets facade mod vejen og sætter fiberboksen op inde i huset. Og så kan dit abonnement endda sættes på stand by om vinteren.

Med en fiberforbindelse fra Eniig får du Waoo fibernet – et produkt, der er kåret som Danmarks bedste af forbrugerne 7 år i træk.

Er du klar til at bestille?

Bestil online her
Top