Lynhurtigt og stabilt internet til dig som bor i Aalborg

Bor du i Aalborg, kan du måske få Danmarks bedste internet: Fibernet fra Waoo! Vi dækker store dele af Aalborg-området inkl. Aalborg Øst, Vejgaard, Skalborg, Gug, Kærby, Frydendal, Hasseris, Mølholm, Nr. Tranders, Visse, Klarup, Gistrup og Nørresundby. Brug vores adressetjekker ovenfor og se, om du kan få fibernet hos dig. 

Hvad koster det at få fibernet i Aalborg?

Priserne på fibernet i Aalborg er slet ikke så høje, som du måske går og frygter. Det har faktisk aldrig været så billigt som nu at komme på fibernettet, uanset om du bor i hus eller i lejlighed i Aalborg-området. Tilslutning koster 0,- og din abonnementspris afhænger af, hvilken fiberpakke du vælger. Men faktisk kan du for helt ned til 249 kr. om måneden få en 20/20 Mbit/s fibernet-forbindelse.

Fibernet er den fremtidssikrede internetløsning, og netop Waoo fiber er kåret som Danmarks bedste af kunderne 8 år i træk! Vælger du fibernet hos Eniig, kommer vi ud og graver blandt andet fiberlederne frem til dit hus’ facade mod vejen og sætter fiberboksen op inde i huset. Og bliver det nødvendigt kan dit abonnement endda sættes på standby.

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse næsten lige meget, hvor i Aalborg du bor. Vælg fra 20 til 1000 Mbit og få lynhurtig up- og downloadhastighed. Det sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med både tablet, telefoner, Smart TV og (gamer)computere samtidigt – uden det går ud over hverken kvalitet eller hastighed på dit internet.

Se de 7 gode grunde til at vælge fibernet her

Hastighedsgaranti på dit fibernet

Lige meget om du bor i Aalborg, eller et andet sted i vores dækningsområde, får du med Waoo fibernet altid hastighedsgaranti. Så er du sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange af dine naboer, der bruger internettet. Din internetforbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med andre i dit område, som almindeligt bredbånd gør.

Se mere om hastighedsgarantien her

Internet, bredbånd, fiber – kært barn har mange navne

Kort fortalt er fibernet en teknologi, som giver dig adgang til internet via lyslederkabler (som også bliver kaldt optisk fiber). Til forskel fra almindeligt bredbånd giver internet via fiber dig tårnhøje hastigheder og super stabilt internet.

Almindeligt bredbånd leveres nemlig via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, der ofte forringer kvaliteten. Ved fibernet bliver signalet transporteret via lys, som gør det ekstra hurtigt!

Vil du vide mere om de forskellige typer bredbånd? Læs med her

Hvordan bestiller du fibernet?

Er du klar til at bestille, så kan du klare det hele online. Følg linket herunder, og se mere om processen.

Bestil online her

Top