Internet med fuld speed i Auning

Fibernettet er allerede gravet ned i Auning. Det betyder at du kan få internet med fuld speed og lige nu har vi frosset priserne helt fast til dig der bor i Auning. Få oprettelsen og 2 måneders valgfrit internet til 0 kr.

Mød os for sidste gang i denne omgang 

Vi kommer forbi til en fibersnak i Auning for sidste gang i denne omgang. Det fejrer vi med 300 gram bland selv slik til de første 100*, der kommer forbi til en fibersnak:

Fredag den 15. marts kl. 10-18 ved SuperBrugsen.

Vi glæder os til at snakke med dig!

*Vi udleverer én pose slik pr. husstand, hvis du tager en fibersnak med os. Slikposen kan ikke ombyttes til kontanter

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse (100-500 Mbit i både up- og download), der sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med flere enheder samtidigt – uden at hverken kvalitet eller hastighed forringes.

Hvad er fibernet?

Kort fortalt er fibernet en teknologi, der leverer internet via lyslederkabler – også kaldet optisk fiber. Kablerne transporterer signalet via lys, hvilket gør det muligt at nå meget høje hastigheder og super stabilt internet. Almindeligt bredbånd leveres via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, hvilket ofte forringer kvaliteten.

Hastighedsgaranti

Med Waoo fibernet får du altid hastighedsgaranti, så du er sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange der bruger internettet i dit område. Din forbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med naboerne ligesom almindeligt bredbånd.

Hvad koster det at få fibernet?

Priserne på fibernet er slet ikke så høje, som du måske går og frygter. Det koster 0 kr. i oprettelse, hvor vi blandt andet graver fiberen frem til husets facade mod vejen og sætter fiberboksen op inde i huset.

Med en fiberforbindelse fra Eniig får du Waoo fibernet – et produkt, der er kåret som Danmarks bedste af forbrugerne 7 år i træk.

Er du klar til at bestille?

Der er flere måder du kan bestille fibernet:

Bestil online her eller ring til kundeservice på tlf. 70 15 00 60

Top