Lynhurtigt og stabilt internet til Biersted og Nørhalne

Så kan du godt begynde at glæde dig – Danmarks bedste internet kommer til både Biersted og Nørhalne, og snart kan du få lynhurtigt og stabilt internet fra Waoo.

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse (100-500 Mbit i både up- og download), der sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med flere enheder samtidigt – uden at hverken kvalitet eller hastighed forringes.

Hvad er fibernet?

Kort fortalt er fibernet en teknologi, der leverer internet via lyslederkabler – også kaldet optisk fiber. Kablerne transporterer signalet via lys, hvilket gør det muligt at nå meget høje hastigheder og super stabilt internet. Almindeligt bredbånd leveres via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, hvilket ofte forringer kvaliteten.

Hastighedsgaranti

Med Waoo fibernet får du altid hastighedsgaranti, så du er sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange der bruger internettet i dit område. Din forbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med naboerne ligesom almindeligt bredbånd.

Hvad koster det at få fibernet?

Priserne på fibernet er slet ikke så høje, som du måske går og frygter. Bor du i Biersted by eller Nørhalne By er oprettelsen gratis. Vi graver fiberen frem til husets facade mod vejen og sætter fiberboksen op inde i huset.


Med en fiberforbindelse fra Eniig får du Waoo fibernet – et produkt, der er kåret som Danmarks bedste af forbrugerne 8 år i træk. Se vores fiberpakker og priser her.

Er du klar til at bestille?

Der er flere måder du kan bestille fibernet:

Bestil online her eller ring til kundeservice på tlf. 70 15 00 60

Top