Lynhurtigt internet til endnu flere i Hjørring

Eniig har i samarbejde med Nord Energi udrullet lynhurtigt internet til endnu flere i Hjørring*, det giver mulighed for at vælge hastigheder helt op til 400Mbit, og store TV-pakker til virkelig gode priser. På denne side kan du læse meget mere om alle mulighederne Eniig giver endnu flere beboere i Hjørring med det nye fibernet, og blive klogere på priser, TV Pakker, trådløst internet og meget mere - Klik dig videre eller start bestillingen med det samme.

Basic er til dig med helt basale behov: Hurtigt internet, streaming uden forsinkelser og alt det, de fleste klarer sig med i hverdagen.
Internethastighed 40/40 Mbit/s – pris kun 169,- kr./md.

Super – så går det stærkt, uanset hvad du kræver af din forbindelse, og hvor meget du gør samtidig på flere computere, tablets m.m. Et stærk valg både nu og i fremtiden.
Internethastighed 100/100 Mbit/s – pris kun 199,- kr./md.

Extreme er fuldstændig ubegrænset – vildt hurtigt fibernet til den seriøse gamer eller dig, der vil kunne streame Ultra HD/4K, hvor som helst, når som helst og gerne på flere enheder på samme tid.
Internethastighed 400/400 Mbit/s – pris kun 299,- kr./md.


Tjek med det samme om du kan få fibernet på din adresse

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse (40-400 Mbit i både up- og download), der sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med flere enheder samtidigt – uden at hverken kvalitet eller hastighed forringes.

Hvad er fibernet?

Kort fortalt er fibernet en teknologi, der leverer internet via lyslederkabler – også kaldet optisk fiber. Kablerne transporterer signalet via lys, hvilket gør det muligt at nå meget høje hastigheder og super stabilt internet. Almindeligt bredbånd leveres via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, hvilket ofte forringer kvaliteten.

Hastighedsgaranti

Med fibernet fra Eniig får du altid hastighedsgaranti, så du er sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange der bruger internettet i dit område. Din forbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med naboerne ligesom almindeligt bredbånd.

Hvad koster det at få fibernet?

Priserne på fibernet er slet ikke så høje, som du måske går og frygter. F.eks koster det 0,- i oprettelse når du bestiller Waoo Fiber Basic, også graver vi fiberen frem til husets nærmeste facade mod vejen og sætter fiberboksen op inde i huset. Og så kan dit abonnement endda sættes på stand by om vinteren.

Med en fiberforbindelse fra Eniig får du Waoo fibernet – et produkt, der er kåret som Danmarks bedste af forbrugerne 7 år i træk. Indtast din adresse her og se vores tilbud til dig.

Er du klar til at bestille?

Der er flere måder du kan bestille fibernet:

Bestil online her eller ring til kundeservice på tlf. 70 15 00 60

Top