Vil du også have lynhurtigt og stabilt internet i dit sommerhus?

Bor du i Lodskovvad eller Bunken, så kan du godt begynde at glæde dig: du kan nemlig snart få Danmarks bedste internet i dit sommerhus.

Gravemaskinerne er allerede i gang, og fiberrørene er ved at blive lagt i jorden. Vi forventer at kunne koble de første kunder på i Bunken fra 8. oktober 2018 og frem. Bor du i Lodskovvad forventer vi at kunne koble de første kunder på fra 5. november 2018 og frem.

Bestil fibernet nu

Bestil nu og spar tilslutning

Normalprisen er 3500 kr. for tilslutningen. Bestiller du inden 3. september er prisen 0 kr.

Det er indgået aftaler med følgende foreninger:

Niels Bloch – Lodskovvad GF
Poul Brint Nielsen – Rensdyrvej GF
Elise Eriksen – Hjortevej GF
Eiler Ebbesen – Rævevej GF
Frank Engesgaard - Oksevej Syd GF
Jytte Holm - Porsegaarden GF
Michael Buus - Bunken Vest GF
Michael Levin - Grævlingevej GF

Vil du med til webinar?

Mandag den 25. juni kl. 20.00 kan du gratis deltage i Eniigs webinar: ”sådan streamer du TV via din internetforbindelse”. Webinaret varer cirka en time, og er en nem og gratis måde, hvor du kan blive klogere på internettets mange muligheder hjemme fra sofaen.

Det er gratis at deltaget og det kræver blot en computer, tablet eller smartphone for at deltage.

Du kan tilmelde dig her

Dine fordele med fiber fra Eniig

Du får en fiberforbindelse der er lynhurtig og stabil – det giver dig mulighed for at streame f.eks. Web TV og film i sommerhuset i høj kvalitet. Har du et Waoo TV abonnement med Waoo Web TV på din hjemmeadresse kan du ofte tage det med i sommerhuset – uden det koster ekstra. Dvs TV til 0 kr. i sommerhuset. Ikke dårligt vel?

Hos os kan sætte dit abonnement i dvale for 59 kr. om måneden og du betaler selvfølgelig ingen gebyrer, når du opgraderer og nedgraderer din hastighed.

Lejer du dit sommerhus ud, så er en god internetforbindelse guld værd fordi potentielle lejere har i stigende grad internetforbindelsen som et søgekriterie.

Hjælp os med at dele det glade budskab

Mange sommerhusejere i Lodskovvad/Bunken bor ikke fast i området. Derfor kan det være svært for os at nå ud til alle med den gode nyhed om at der kommer fiber til området. Hjælp os med at sprede det glade budskab. På den måde hjælper du os, men du hjælper også din nabo med at spare 3500 kr. i tilslutning.

Bestil fiber her

Hvad er fibernet?

Kort fortalt er fibernet en teknologi, der leverer internet via lyslederkabler – også kaldet optisk fiber. Kablerne transporterer signalet via lys, hvilket gør det muligt at nå meget høje hastigheder og super stabilt internet. Almindeligt bredbånd leveres via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, hvilket ofte forringer kvaliteten.

Hastighedsgaranti

Med Waoo fibernet får du altid hastighedsgaranti, så du er sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange der bruger internettet i dit område. Din forbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med naboerne ligesom almindeligt bredbånd.

Fibernettets høje kapacitet betyder desuden, at der altid er nok internet til både far, mor, børn og gæster kan være på nettet samtidig.

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse (100-500 Mbit i både up- og download), der sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med flere enheder samtidigt – uden at hverken kvalitet eller hastighed forringes.

Hvorfor er fiber i sommerhuset en god ide?

En tur i sommerhus er ikke kun lig med skønne dage med høj sol og blå himmel. For mange består det lige så ofte af indendørs hygge – særligt med det vejr vi har i Danmark. Selvom brætspil er hyggeligt, så bliver en forlænget weekend med ludobrikker lidt ensformigt for de fleste.

En lynhurtig og stabil internetforbindelse er derfor vigtigt, ikke kun for dig og familien, men også for dine potentielle lejere, der i stigende grad har internetforbindelsen som et søgekriterie.

Er du klar til at bestille?

Der er flere måder du kan bestille fibernet:

HUSK at oplyse din faktureringsadresse

Når du bestiller fiber, er det vigtigt, du husker os at fortælle, hvor vi skal sende din regning hen. Bor du ikke fast i boligen (f.eks. sommerhus), så husk at oplyse din hjemmeadresse. Så undgår du trælse rykkergebyrer.
Du kan selvfølgelig også tilmelde din regning til betalingsservice her

Top