Mød os til fiberdage i Øster Hurup | Eniig

Lynhurtigt og superstabilt fiberbredbånd på vej til Øster Hurup

Så kan du godt begynde at glæde dig – Danmarks bedste internet kommer til Øster Hurup!

Hold dig opdateret her på siden, hvor vi løbende vil informere om fiberudrulningen og aktiviteter i dit nærområde.

Ses vi til Fibersnak?

Mød os i påsken. Du træffer os  på P-pladsen ved bageren i Øster Hurup torsdag den 29. marts og fredag den 30. marts kl. 10-13.

Etaper

Vi arbejder på højtryk for at få fiberen gravet ned, så alle der bestiller kan nå at få fiber inden sommerferien 2018. Det kræver dog, at du overholder vores bestillingsfrister – ellers kan vi ikke nå det.
Øster Hurup er delt op i 6 etaper med forskellige bestillingsfrister. På kortet i højre side kan du se opdelingen. Er du i tvivl om hvilken etape din adresse ligger i, så er du velkomme til at kontakte vores kundeservice.

Bestillingsfrister

Etape 1, 2 og 3:
Her har der været sidste frist for bestilling. Du kan dog stadig nå at bestille en fiberinstallation, men vi kan ikke garantere, at du har en færdig fiberinstallation inden sommerferien 2018.

Etape 4:
Sidste frist for bestilling er fredag den 26. januar 2018.

Etape 5 og 6:
Sidste frist for bestilling er fredag den 16. februar 2018.


Bestil fiber her

Hvad er fibernet?

Kort fortalt er fibernet en teknologi, der leverer internet via lyslederkabler – også kaldet optisk fiber. Kablerne transporterer signalet via lys, hvilket gør det muligt at nå meget høje hastigheder og super stabilt internet. Almindeligt bredbånd leveres via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, hvilket ofte forringer kvaliteten.

Hastighedsgaranti

Med Waoo fibernet får du altid hastighedsgaranti, så du er sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange der bruger internettet i dit område. Din forbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med naboerne ligesom almindeligt bredbånd.

Fibernettets høje kapacitet betyder desuden, at der altid er nok internet til både far, mor, børn og gæster kan være på nettet samtidig.

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse (100-500 Mbit i både up- og download), der sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med flere enheder samtidigt – uden at hverken kvalitet eller hastighed forringes.

Hvorfor er fiber i sommerhuset en god ide?

En tur i sommerhus er ikke kun lig med skønne dage med høj sol og blå himmel. For mange består det lige så ofte af indendørs hygge – særligt med det vejr vi har i Danmark. Selvom brætspil er hyggeligt, så bliver en forlænget weekend med ludobrikker lidt ensformigt for de fleste.

En lynhurtig og stabil internetforbindelse er derfor vigtigt, ikke kun for dig og familien, men også for dine potentielle lejere, der i stigende grad har internetforbindelsen som et søgekriterie.

Hvad koster det at få fibernet?

Priserne på fibernet er slet ikke så høje, som du måske går og frygter. Det koster 750 kr. i oprettelse, hvor vi blandt andet graver fiberen frem til husets facade mod vejen og sætter fiberboksen op inde i huset. Og så kan dit abonnement endda sættes på stand by om vinteren.

Med en fiberforbindelse fra Eniig får du Waoo fibernet – et produkt, der er kåret som Danmarks bedste af forbrugerne 6 år i træk. Se vores fiberpakker og priser her.

Er du klar til at bestille?

Der er flere måder du kan bestille fibernet:


HUSK at oplyse din faktureringsadresse

Når du bestiller fiber, er det vigtigt, du husker os at fortælle, hvor vi skal sende din regning hen. Bor du ikke fast i boligen (f.eks. sommerhus), så husk at oplyse din hjemmeadresse. Så undgår du trælse rykkergebyrer.
Du kan selvfølgelig også tilmelde din regning til betalingsservice her

Top