Lynhurtigt og stabilt internet i Sæby

Så kan du godt begynde at glæde dig – Danmarks bedste internet bliver nu tilbudt til endnu flere i Sæby. Op mod 1.300 nye adresser i Sæby får nu også adgang til den lynhurtige fiberteknologi.

Mød os for sidste gang i fiberbussen i Sæby

Få en fibersnak, når vi holder ved Aldi/Rema/Meny på Sofus Falcks Vej i Sæby:

16.september kl. 13-17.30

17. september kl. 13-17.30

18. september kl. 13-17.30

Nu tilslutter vi de farvede områder - og herefter har HELE Sæby mulighed for fiber

De ny områder vil blive klar fra April 2019 og frem til december 2019. Du kan se hvornår dit område forventes klar her :

GRØN : April 2019

RØD : Juli 2019

GUL : Maj 2019

BLÅ : December 2019

Alle andre områder uden farve har allerede adgang til fiber inden for byskiltet.

Vi støtter Skjold IF

Skjold IF hjælper os med at omdele breve og postkort i Sæby og omegn, og på den måde får de ekstra penge i klubkassen til nyt holdtøj ol.

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse (100-500 Mbit i både up- og download), der sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med flere enheder samtidigt – uden at hverken kvalitet eller hastighed forringes.

Hvad er fibernet?

Kort fortalt er fibernet en teknologi, der leverer internet via lyslederkabler – også kaldet optisk fiber. Kablerne transporterer signalet via lys, hvilket gør det muligt at nå meget høje hastigheder og super stabilt internet. Almindeligt bredbånd leveres via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, hvilket ofte forringer kvaliteten.

Hastighedsgaranti

Med Waoo fibernet får du altid hastighedsgaranti, så du er sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange der bruger internettet i dit område. Din forbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med naboerne ligesom almindeligt bredbånd.

Hvad koster det at få fibernet?

Priserne på fibernet er slet ikke så høje, som du måske går og frygter. Det koster 0 kr. i oprettelse, hvor vi blandt andet graver fiberen frem til husets facade mod vejen og sætter fiberboksen op inde i huset. Og så kan dit abonnement endda sættes på stand by om vinteren.

Med en fiberforbindelse fra Eniig får du Waoo fibernet – et produkt, der er kåret som Danmarks bedste af forbrugerne 8 år i træk.

Er du klar til at bestille?

Der er flere måder du kan bestille fibernet:

Bestil online her eller ring til kundeservice på tlf. 70 15 00 60

Top