Internet med fuld speed i Them - Salten

Fibernettet er allerede gravet ned i Them-Salten. Det betyder at du kan få internet med fuld speed og lige nu har vi frosset priserne helt fast til dig der bor i Them-Salten.

Vælger du Waoo Fiber fra dit lokale selskab, Eniig, får du ikke bare Danmarks bedste internet. Du får også:

  • En effektiv sikkerhedspakke der beskytter alle dine computere, mobiler og iPads
  • En Smart WiFi løsning der sikrer dig hurtigt og stabilt internet i alle boligens rum
  • Adgang til en ekstern online-harddisk hvor du kan gemme feriebilleder og andre store filer

Kort fortalt: Du får hurtigt og pålideligt internet, som aldrig går ned – uanset hvor mange I kobler jer på ad gangen. Dertil kommer, at din bolig bliver mere attraktiv i kraft af tilslutningen til fremtidens internet – fibernettet.

Se de nye dragter fra Them GF og hør hvor nemt du får fibernet

Dit lokale fiberselskab – Eniig – har indgået et samarbejde med Them GF. Samarbejdet betyder bl.a., at klubdragterne får nye logoer. Eniig tilbyder i øjeblikket Waoo Fiber til specialpris til dig, der bor i Them eller Salten. Derfor kan du med fordel skifte internetudbyder nu. Eniigs Waoo-løsninger er 8 gange i træk kåret til Danmarks bedste internet af kunderne.

Fiberbredbånd for hele familien

Med fiberbredbånd fra Eniig får du en lynhurtig og superstabil internetforbindelse (100-500 Mbit i både up- og download), der sikrer, at du og hele familien kan være på nettet med flere enheder samtidigt – uden at hverken kvalitet eller hastighed forringes.

Hvad er fibernet?

Kort fortalt er fibernet en teknologi, der leverer internet via lyslederkabler – også kaldet optisk fiber. Kablerne transporterer signalet via lys, hvilket gør det muligt at nå meget høje hastigheder og super stabilt internet. Almindeligt bredbånd leveres via kobberkabler, der har en begrænset kapacitet, hvilket ofte forringer kvaliteten.

Hastighedsgaranti

Med Waoo fibernet får du altid hastighedsgaranti, så du er sikker på at få leveret det, du betaler for – uanset hvor mange der bruger internettet i dit område. Din forbindelse er nemlig personlig og deles derfor ikke med naboerne ligesom almindeligt bredbånd.

Hvad koster det at få fibernet?

Priserne på fibernet er slet ikke så høje, som du måske går og frygter. Det koster 0 kr. i oprettelse, hvor vi blandt andet graver fiberen frem til husets facade mod vejen og sætter fiberboksen op inde i huset.

Med en fiberforbindelse fra Eniig får du Waoo fibernet – et produkt, der er kåret som Danmarks bedste af forbrugerne 8 år i træk.

Er du klar til at bestille?

Der er flere måder du kan bestille fibernet:

Bestil online her eller ring til kundeservice på tlf. 70 15 00 60

Top