Hastighedsgaranti

Med fiberbredbånd er du altid garanteret lige præcis den hastighed du har købt - Helt simpelt. Betaler du for en lynhurtig forbindelse, garanterer vi, igennem vores hastighedsgaranti*, at du kan udnytte hele hastigheden, uanset om det er 200, 500 eller 1000Mbit.

Hos andre udbydere bliver du ofte tilbudt en såkaldt ”op til" hastighed, da de ikke kan garantere at levere den højeste hastighed, hvis der er meget pres på bredbåndet, eller du bor langt væk fra nærmeste central. Dette skyldes den traditionelle bredbåndsteknologi, der er baseret på kobberkabler, fremfor den lynhurtige fiber, der består af lyslederkabler.

Det vil altså sige, at hvis der er mange i dit lokalområde, der er på nettet samtidig, så kan der ofte ikke leveres den maksimale båndbredde ud til dig og din husstand. Dermed kan bredbåndet opleves meget dårligt eller langsomt i perioder med høj belastning, mens det på andre tidspunkter fungerer fint, og hvor du får den nethastighed du betaler for, grundet en lavere belastning.

Den eneste mulighed for at være garanteret den hastighed du betaler for, at ved at vælge fibernet. Ligegyldigt hvor meget trafik der er på fibernettet, så forbliver hastigheden på samme høje niveau, det garanterer vi.

Så er du træt af et langsomt bredbånd om aftenen når hele Familien Danmark er online. Så undersøg om du kan få fibernet hos Eniig herunder, hvor du altid får den internethastighed du betaler for. Du kan teste din nuværende internethastighed med vores hastighedstest.

* Med Hastighedsgaranti er du garanteret den hastighed som du har bestilt på både up- og download. Ved 1000 Mbit/s rammer din PC og din router en fysisk grænse. Denne fysiske grænse betyder, at du maksimalt kan måle 900 Mbit/s på en 1000 Mbit/s forbindelse. Du vil opleve, at 5-10% af forbindelsen benyttes til datastyring. Bemærk at Wi-Fi ikke er omfattet af Hastighedsgarantien.


Top