Up- og download lige hurtigt

Fiberbredbånd fra Waoo betyder symmetrisk båndbredde. Det vil sige, at du får den samme høje hastighed, når du uploader, som når du downloader.

Det giver dig fordele f.eks., når du uploader billeder, videoer, benytter online videosamtaler som f.eks. Skype eller når dine børn spiller på nettet. Og hvis du har en hjemmearbejdsdag, hvor du har brug for at uploade filer til et fællesdrev eller downloade store dokumenter, så kan du det alt sammen - helt uden problemer.

Med Waoo fiber fra Eniig er der fuld fart på Up- og Download hastigheden

Synes du, det er rimeligt at betale for 1 liter mælk og komme hjem og opdage, at den kun er halvt fuld? Nej, vel? Alligevel betaler mange for en up- og downloadhastighed på deres internet, som de sjældent får via en traditionel brebåndsforbindelse. Upload hastigheden er særlig vigtig, hvis du ofte er på sociale medier, uploader mange fotos eller f.eks. har en online backup løsning af dine værdifulde data på nettet. Tag en speedtest af din internetforbindelse her.

Uanset hvilken hastighed du vælger, er upload- og download hastigheden på fiberbredbånd fra Waoo altid den samme, og alle i husstanden surfer med samme hastighed, selvom hele familien er på nettet på samme tid.

Top