Få sikkert internet med Sikkerhedspakken

I en tid, hvor internettet får en stadig større betydning for vores hverdag, er det vigtigt, at din internetforbindelse er sikker. I dag bruger vi internettet i mange situationer, hvor vi skal passe på, at vores private og personfølsomme informationer ikke havner i de forkerte hænder.

Prøv selv at overveje, hvad du bruger dit internet til. Bruger du netbank til at tjekke dine konti og betale dine regninger? Har du nogle private mails, som skal forblive private? Handler du online med dit kreditkort? Du kan sikkert genkende en eller flere af til disse situationer, hvor en sikker internetforbindelse er fundamentet for din tryghed, når du bevæger dig rundt på nettet.

En sikker oplevelse for hele familien

Der er desværre mange situationer, hvor vi er meget udsatte over for vira og andre skadelige programmer, såkaldt malware, der har til hensigt at sjæle vores private oplysninger og bruge dem til uhensigtsmæssige formål.

For mange forældre er forældrekontrollen en kærkommen funktion, der sikrer, at familiens mindste ikke kan besøge uheldige og uhensigtsmæssige websteder, der kan medføre problemer på computeren.

Det er derfor meget vigtigt, at du har fokus på at optimere sikkerheden af din internetforbindelse, så du og din familie kan surfe sikkert rundt på nettet, uden at være bekymrede for udefrakommende farer. Det er netop denne tryghed, som Sikkerhedspakken fra Eniig kan give dig.

Sikkerhedspakke til alle platforme

Hos Eniig Fiber har vi stort fokus på at sikre, at du trygt kan bruge internettet, til lige det du ønsker, uden at være urolig for, at hackere stjæler dine private oplysninger. Derfor får du en Sikkerhedspakke med i prisen, når du bestiller fibernet hos Eniig.

I Sikkerhedspakken får du et antivirusprogram og en ekstra beskyttende firewall for at give den optimale beskyttelse af din internetforbindelse. Vores Sikkerhedspakke passer til både Windows og Mac, samt Android tablets og smartphones.

Bred beskyttelse med Sikkerhedspakken

Eniigs Sikkerhedspakke tilbyder en bred beskyttelse, der har til formål at give dig og din familie fuld online sikkerhed og beskyttelse. Sikkerhedspakken inkluderer følgende:

  • Antispam
  • Antivirus
  • E-mail beskyttelse
  • Firewall
  • Sikker færden på netbank og online handel
  • Beskyttelse på sociale netværk
  • Forældrekontrol
  • Anti-Ransomware

Hurtigere internethastighed

Foruden den øgede sikkerhed får du også oplevelsen af en hurtigere internetforbindelse. Din internetoplevelse forringes nemlig, hvis du ikke holder øje med, om din computer har uønskede programmer installeret. Med Sikkerhedspakken behøver du ikke at bekymre dig om denne del. Det klarer pakken automatisk for dig. Sikkerhedspakkens antivirusprogram finder og fjerner alle skadelige programmer, der er til fare for dit privatliv og din internethastighed, mens antispam og email beskyttelsen sikrer din indbakke mod trusler.

Når du har bestilt fibernet hos Eniig, modtager du en mail med de nødvendige oplysninger til installationen samt en aktiveringskode til vores Sikkerhedspakke. Du skal blot følge de enkelte trin i mailen for at aktivere Sikkerhedspakken på din computer. Installationen sørger selv for at fjerne dit nuværende antivirusprogram og den opdateres automatisk uden yderligere omkostninger.
Top