Nu kan Eniig-kunder gemme TV-udsendelser i skyen

cloud_record_1440x650px.jpg Eniigs indholdsudbyder, Waoo, introducerer nu en ny og helt unik tjeneste, der giver kunder med TV-boks mulighed for at gemme TV-udsendelser i skyen, så de kan ses når, og hvor man vil.

Streamingtjenester som Netflix og HBO Nordic giver de danske TV-udbydere kamp til stregen med indhold, der kan ses på flere platforme når, og hvor man vil. Det har fået mange danskere til at tilvælge streamingtjenester – nogle gange på bekostning af deres TV-pakke. Som reaktion på tendensen har Waoo, der er ejet af en række lokale energiselskaber, heriblandt Eniig, som de første i Danmark udviklet en tjeneste, der gør det muligt at gemme TV-udsendelser i skyen. Og den idé tror man på i Eniig: - TV-scenen har været igennem en markant udvikling de seneste år. Dagene, hvor hele familien sidder samlet i sofaen om aftenen for at se det samme TV-program, er efterhånden talte – i stedet vil vi kunne se hvad, vi vil, når vi vil. Den tendens har Waoo reageret på, og det er jo gode nyheder for vores nord- og midtjyske kunder med TV og TV-boks fra Waoo, fortæller Lars Kofoed Sørensen, der er salgs- og marketingchef i Eniig Fiber.

Den første i Danmark

Den nye tjeneste hedder Cloud Record, og den er den første af sin slags i Danmark. Med Cloud Record bliver det muligt at gemme TV-udsendelser i skyen, så de efterfølgende kan tilgås fra din foretrukne enhed via Waoo Web TV.

- Cloud Record kan til forveksling minde om optagefunktionen på TV-boksen, som de fleste kender. Forskellen er, at man med Cloud Record kan se sine gemte udsendelser på både TV, smartphones, computere og tablets. De er nemlig gemt online i skyen, fremfor på en harddisk, som man kender det i dag. En anden fordel er, at den husker, hvor langt du er nået i en udsendelse, selvom du ser starten på dit fjernsyn og resten på din tablet – præcis som man kender det fra Netflix og andre streamingtjenester, forklarer Lars Kofoed Sørensen.

Cloud Record er gratis for Eniigs kunder med TV-abonnement og TV-boks fra Waoo, og tjenesten vil fungerer på langt de fleste kanaler med få undtagelser. Cloud Record er allerede nu tilgængeligt for kunderne.


Top