-

Fif 1 – se TV og stream dit indhold på en ordentlig skærm

I takt med at streaming bliver mere og mere almindeligt, så er det nemt og hurtigt, at se sin yndlingsserie på telefonen. Men det kan ødelægge oplevelsen, når billedet bliver presset ned på en lille skærm. Så sørg for at caste dit indhold op på en god skærm, så du får alle detaljerne med. Det kan du f.eks. gøre med en Chromecast.

Læs også : Forstå 4K på 2 minutter 

Fif 2 – Husk at rate, når du er færdig med en film eller en serie

På flere streamingtjenester har du mulighed for at bedømme det du har set. Når du gør dette, så lærer tjenestens algoritme dig og din smag endnu bedre at kende. Det betyder, at den bedre kan foreslå programmer, film og serier til dig – og dermed give dig en endnu bedre film og serieoplevelse.

Læs også : Viaplay total inkluderet i den store TV-pakke

Fif 3 – du kan tage din TV-pakke med på farten

Mange ved ikke at de kan tage deres TV-pakke fra Eniig med på farten i hele Danmark og resten af EU. Det kræver blot, at du har en internetforbindelse, der hvor du befinder dig. Så kan du se dine yndlings TV kanaler på din computer, telefon eller Ipad. Og hvis der er et fjernsyn, hvor du holder ferie, så husk at tage din Chromecast med – så kan du caste dine TV-kanaler op på den store skærm, helt gratis.

Læs også : Kom godt i gang med Web TV

Top