Kanal-beskrivelser

DR1

DR1

DR1 er samlingspunktet for alle danskere. DR1 vil med et bredt programudbud oplyse, underholde og samle danskerne om de vigtigste nyheder, dagsordensættende journalistiske formater, stor dansk dramatik og de fælles begivenheder.
DR2

DR2

DR2 er en 24-timers samfundskanal, der giver danskerne perspektiv på nyhederne og de væsentligste dagsordener. Her vil man hele døgnet kunne finde et miks af bl.a. nyheder, aktualitet, dokumentar og samfundssatire, ligesom kanalens flagskib ‘Deadline’ fortsat vil være at finde på kanalen.
DR3

DR3

DR3 er en innovativ og eksperimenterende tv-kanal, som går mod strømmen med programmer særligt rettet mod de yngre seere og seere med et ungt sind. På DR3 er der plads til nye talenter og programformater. Her kan man se fiktion af høj kvalitet, blive provokeret og inspireret til debat og nytænkning gennem genrer fra humor og satire til dokumentar.
DR K

DR K

DR K beriger sine seere med oplevelser og viden. DRK giver danskerne indsigt og perspektiv på kulturen. DRK vil i fremtiden tilbyde flere kulturprogrammer, mere historie og musik og som noget nyt også tro og eksistens.
DR Ramasjang

DR Ramasjang

DR Ramasjang sikrer public service-indhold til børn i alderen 3-6 år. DR Ramasjang er et trygt, udfordrende og legende børneunivers med klassikere og nye satsninger til de yngste. Her kan forældre trygt lade børnene se danske og internationale programmer af høj kvalitet.
DR Ultra

DR Ultra

DR Ultra sikrer public service-indhold til de større børn i alderen 7-12 år. Kanalen skal både have plads til det sjove, det legesyge, det videnskabelige og det alvorlige samlet i ét udfordrende og appellerende børneunivers med udgangspunkt i børnenes eget liv og interesser og nyhedsudsendelser produceret særligt til denne aldersgruppe.
DR tv

DR.tv

Med DR tv kan du se DR’s programmer, der har været sendt den seneste tid, når det passer dig. Det kan være programmer som TV Avisen, Lille Nørd, Bonderøven, Hammerslag eller afsnit af Forbrydelsen III.
DR Synstolkning

DRSyn (DR1,DR2, DR3)

DR Syn er en tjeneste for blinde og synshandikappede, hvor en ”tolk” indtaler en beskrivelse af, hvad der sker i billedet og dermed gør det muligt at følge med i handlingen uden at kunne se.
TV2 Salto

TV2 Regionerne HD

Alt det nyeste fra regionerne. TV 2 Bornholm, Fyn, Nord, Øst, Østjylland, Midt-Vest, Lorry og Syd.
TV2 Salto

TV2 Salto

TV2 Salto er en regional tv-station under TV 2, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer til det område, der svarer til det tidligere Nordjyllands Amt.
TV2 OJ

TV2 OJ

TV2 OJ er en regional tv-station under TV 2, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer til det østlige jylland
TV2 MV Mokka

TV MIDTVEST

TV MIDTVEST sender nyheder, aktualitet og magasinprogrammer til Midt- og Vestjylland. Vi er en af de otte regionale tv-stationer i TV2-systemet og dækker de gamle Viborg og Ringkøbing amter.
TV2 SYD

TV SYD

TV SYD er en af de otte regionale tv-stationer i TV2-familien. TV SYD dækker Sønderjylland
TV2 FYN

TV 2/FYN

TV 2/FYN er en ud af otte regionale TV2-stationer i landet. Tv-stationen ligger i Odense, og vi leverer fjernsyn på TV 2 i daglige nyhedsudsendelser og på TV Fyn det meste af dagen.
TV2 ØST

TV ØST

TV ØST sender nyheder og tv-programmer til og om det område, der svarer til de gamle Vestsjællands og Storstrøms amter.  TV ØST regionen omfatter dermed Sjælland og Øerne på nær det storkøbenhavnske område, som bliver dækket af LORRY.
TV2 Bornholm

TV 2/BORNHOLM

TV 2/Bornholm gik første gang i luften 1. september 1990, som en af i alt otte regionale tv-stationer. De regionale stationer skulle sikre, at TV 2 kunne levere fjernsyn tæt på danskerne, hvad enten de boede i Nykøbing, Nørre Nebel eller Nexø.
TV2 LORRY

TV2 LORRY

Hovedstadsområdets TV-station. Der  sendes til ca. 1,9 mio. mennesker i Københavnsområdet og hele vejen rundt fra Køge og Roskilde til Hundested og Helsingør.
LOKAL TV

LOKAL TV

Med Lokal TV får du adgang til disse otte regionalkanaler med lokalt producerede udsendelser: I tidsrummet 17.00-22.00 kan du desuden få tegnsprogstolkning af nyhedsudsendelser på DR og TV 2.
  • Kanal Østjylland
  • Kanal Nord
  • Kanal MIDT/VEST
  • Kanal Syd
  • Kanal Fyn
  • Kanal Øst
  • Kanal Hovedstaden
  • Kanal Bornholm
Folketinget

FOLKETINGET

Med tv-kanalen Folketinget får du 700 timers livetransmitteret debat fra folketingssalen under alle møder og afstemninger i deres fulde længde. Derudover sender kanalen fra åbne samråd, høringer og temamøder i udvalgene, store begivenheder i Folketinget og møder fra Europa-Parlamentet. Og når møderne slutter om aftenen, bliver de genudsendt til ære for dig, der var forhindret i at se dem live.
SVT1 HD

SVT1 HD

Fra den anden side af sundet giver SVT1 os tv-programmer, der spænder fra originalt og nyskabende tv til rendyrket kvalitetsunderholdning og krimier, der samler familien foran fjernsynet. Se deres præstationer og kvalitet inden for film, teater, litteratur og meget mere.
TV 4 Sverige HD

TV 4 Sverige HD

Konkurrencen er hård, stationen vil være bedst, og de kan deres kram. Der er medrivende dokumentarer, fængslende krimier, aktuelle livsstilsprogrammer, musik, masser af sport, nyheder, miljø, sundhed, politik, natur og kultur – you name it!
NRK 1 HD

NRK 1 HD

NRK 1 er en norsk public service-kanal med nyheder, debat- og dokumentarprogrammer, underholdning, fakta og skole-tv.
TV2 Norge

TV2 Norge HD

TV2 er Norges største kommercielle tv-kanal og de vil måles på succes hvilket kræver mere end en enkelt finger på pulsen. Du får spillefilm, sport og underholdning, masser af serier og dokumentar. Det er her, de store shows bliver skudt af, og det er her, der satses for at komme så tæt på seerne som muligt.
SAT1 HD

SAT1

Sport, romantik, livsstilsmagasiner, comedy og serier, SAT1 er alt det, man drømmer om at underholdende tv skal være.
ZDF HD

ZDF HD

Beskrivelse følger
ARD HD

ARD/Das Erste HD

Her får du nogle af de flotteste og mest krævende tv-programmer i Europa. Du får stof til eftertanke når vigtige emner tages op i debatprogrammer og spændende dokumentarer, og du bliver opdateret med det sidste i en af dagens mange nyhedsudsendelser.
RTL HD

RTL HD

Vil du have hæsblæsende tv, har du stillet ind på den helt rigtige kanal. Det er reality-shows, serier, film og quizzer; Der er plastikoperationer og modeldrømme; Der er kendte bag facaden og over dynen; Der er muskelbundter og metromænd og masser af makeup. RTL går helt til grænsen og gerne over – hvis du vil med!
TV2 HD

TV2 HD

TV 2 er danskernes foretrukne tv-kanal, som er kendetegnet ved et mangfoldigt programudbud, der omfatter nyheder, underholdning, topsport, dansk fiktion, aktualitet og dokumentar, spillefilm, morgen-tv, børne-tv og meget mere. Foruden at være Danmarks mest sete kanal er TV 2 den kanal, der sender flest timers nyheder om året. TV 2 er ligeledes den kanal, som sender flest danske programmer, ligesom TV 2 er kanalen, der sender flest timers førstegangsudsendelser.
Kanal 5 HD

Kanal 5 HD

Kanal 5 byder på masser af danskproducerede programmer, blockbuster-film og selvfølgelig alle Danmarks landsholdskampe i fodbold.
Kanal 5 leverer action-packed underholdning, hvad enten der er tale om fakta programmer eller dansk produceret drama i høj international klasse. Humor er altid i højsædet, når vi blænder op for vores underholdningsformater, der sørger for masser af grin til familien hele ugen igennem. Og så kan vi garantere seriøst spændende og nervepirrende krimi, samt underholdning i bedste klasse, når vi som altid blænder op for vores stærke udenlandske serier som Big Bang Theory, Scorpion og Criminal Minds.
Kanal 5

Kanal 5

Kanal 5 byder på masser af danskproducerede programmer, blockbuster-film og selvfølgelig alle Danmarks landsholdskampe i fodbold.
Kanal 5 leverer action-packed underholdning, hvad enten der er tale om fakta programmer eller dansk produceret drama i høj international klasse. Humor er altid i højsædet, når vi blænder op for vores underholdningsformater, der sørger for masser af grin til familien hele ugen igennem. Og så kan vi garantere seriøst spændende og nervepirrende krimi, samt underholdning i bedste klasse, når vi som altid blænder op for vores stærke udenlandske serier som Big Bang Theory, Scorpion og Criminal Minds.
UPTOWN Dansk

UPTOWN DANSK

UPTOWN DANSK sender de bedste danske musikvideoer nonstop.
UPTOWN Classic

UPTOWN CLASSIC

UPTOWN CLASSIC - Ny TV kanal med den bedste klassiske musik Uptown Classic er den første tv-kanal, der spiller den mest populære klassiske musik og opera med billeder på. Nonstop, uden pauser og afbrydelser. Døgnet rundt kan seerne nu nyde musikken og samtidig få sat ansigter på alle de største dirigenter, pianister, violinister og operasangere
TV5MONDE

TV5 Monde

TV5Monde er den mest alsidige og udbredte satellitkanal i verden, der når ud til knap 180 millioner husstande i 202 lande. TV5Monde er et vindue ud mod den fransktalende verden fra Marokko til Cambodia, fra Frankrig, Belgien, Schweiz, Canada over lande i Caribien og Det Indiske Ocean til Polynesien. TV5Monde er nyheder fra dele af verden, som du ikke ser på andre kanaler. Det er fransk gastronomi, kultur, mode, spændende dokumentarprogrammer, de fedeste film og serier på baggrund af nye og klassiske værker, underholdning i verdensklasse, quizzer, børneprogram-mer og meget mere. TV5Monde er en enestående mulighed 24 timer i døgnet for at lære fransk sprog og kultur at kende - ikke kun fra Frankrig, men fra alle francophone lande.
TV3 HD

TV3 HD

TV3 HD står for underholdningen med masser af danske programmer og et suverænt miks af bl.a. storfilm, reality og serier.
TV3+ HD

TV3+ HD

Her vises sport af allerhøjeste karat – UEFA Champions League-fodbold, engelsk Premier League-fodbold, Superliga-fodbold, Formel 1 og NFL. Samt nogle af de stærkeste komedieserier som The Simpsons, The Office, How I Met Your Mother samt masser af amerikanske storfilm.
TV3 PULS HD

TV3 PULS HD

TV3 PULS er god underholdning, medrivende sport, inspirerende livsstilsprogrammer, fede film og prisbelønnede serier. En kanal for både mænd og kvinder, der sætter pris på solidt indhold.
TV3 PULS HD

DK4

dk4 har et bredt udvalg af programmer med fokus på bl.a. politik, livsstil, film, litteratur, historie, musik, madlavning, hobby, jagt, lystfiskeri, arkæologi og sport (bl.a. den danske basketball-liga for herrer, udvalgte kampe fra NBA samt speedway-VM). Derudover sender kanalen også dramaserier og klassiske danske film
TV2 ZULU

TV2 ZULU

TV 2 Zulu er skæv comedy, nytænkende sitcoms og hjerteligt drengerøvsfjernsyn. Det er kanalen, der viser vanvittige og vovede programmer med seersucceser som ”Zulu Djævleræs” og underholdningsshowet ”Argh! Det gjorde jeg bare ikk´”. TV 2 Zulu giver dig de fedeste awardshows som det legendariske ”Zulu Awards”, hvor vi kårer de største talenter indenfor musik, tv, radio, film og sport samt ”Zulu Comedy Galla”, hvor vi hylder tidens største komikere.
TV2 CHARLIE

TV2 CHARLIE

TV 2 Charlie er TV 2s kanal med god gedigen underholdning, og TV 2 Charlie er nu – efter flere år med stærkt stigende seertilslutning og øget sendetid – Danmarks tredjestørste kanal kun overgåret af TV 2 og DR1. TV 2 Charlies programudbud er danske programmer som ”Spørg Charlie”, ”Talkshowet Meyerheim”, ”Hvem er hvem”, ”Jarls Quizshow” og ”Top Charlie”, gamle danske film, britiske krimi- og dramaserier og koncerter med danske og udenlandske kunstnere.
TV2 NEWS HD

TV2 NEWS HD

TV 2 NEWS HD er Danmarks største og mest sete nyhedskanal, der – med særligt fokus på breaking news, politik og finans – sender nyheder og magasinprogrammer som ”Mogensen & Kristiansen” og ”Tirsdagsanalysen” - 24 timer i døgnet. NEWS HD sender også det udenrigspolitiske magasin ”Ellemann|Lykketoft”, mediemagasinet ”Presselogen”, der sætter pressens etik til debat, sportsdebatprogrammet ”Ankerdal på NEWS” og kulturmagasinet ”Kulturen på NEWS”, der sender daglige kulturnyheder og kulturdebat med Stéphanie Surrugue som vært.
KANAL 4 HD

Kanal 4 HD

Kanal 4 er Danmarks moderne kvindekanal, hvor de helt store følelser og øjeblikke er gennemgående for alle vores programmer. Et ærligt frirum for kvinder med god underholdning og tankevækkende programserier. Vi giver dig et efterår, der får dig til at grine og græde, og som viser den forskellighed, vi alle indeholder.
Som den første danskproducerede kvindekanal, omfavner og hylder Kanal 4 alle kvinder. Vi har en uhøjtidelig, ærlig og modig tilgang til verden og det at være kvinde anno 2017.
KANAL 4

Kanal 4

Kanal 4 er Danmarks moderne kvindekanal, hvor de helt store følelser og øjeblikke er gennemgående for alle vores programmer. Et ærligt frirum for kvinder med god underholdning og tankevækkende programserier. Vi giver dig et efterår, der får dig til at grine og græde, og som viser den forskellighed, vi alle indeholder.
Som den første danskproducerede kvindekanal, omfavner og hylder Kanal 4 alle kvinder. Vi har en uhøjtidelig, ærlig og modig tilgang til verden og det at være kvinde anno 2017.
6'eren HD

6'eren HD

6’eren sender ugentligt topfodbold fra det bedste af engelsk fodbold Premier League og engelsk pokalfodbold samt kampe fra Europa League og udenlandske VM-kvalifikationskampe. Til at præsentere den stærke fodboldportefølje har vi et stærkt hold af eksperter og kommentatorer med blandt andre Brian Laudrup, Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Zak Egholm, Morten Bruun og Peter Piil blandt mange flere.
6'eren

6'eren

6’eren sender ugentligt topfodbold fra det bedste af engelsk fodbold Premier League og engelsk pokalfodbold samt kampe fra Europa League og udenlandske VM-kvalifikationskampe. Til at præsentere den stærke fodboldportefølje har vi et stærkt hold af eksperter og kommentatorer med blandt andre Brian Laudrup, Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Zak Egholm, Morten Bruun og Peter Piil blandt mange flere.
CARTOON NETWORK

CARTOON NETWORK

Cartoon Network er indbegrebet af sjov, eventyr og underholdning for børn. Kanalen byder på en blanding af moderne klassikere og nye hitserier, der appellerer til børn i alle aldre. Som hjemsted for nogle af verdens mest kendte og elskede tegnefilmsserier kan Cartoon Network byde seerne på alt fra Ben 10, Gumball og The Regular Show til den Emmy-vindende serie Eventyrtid, som alle er produceret af Cartoon Network Studios. Derudover viser kanalen flere animerede DC Comics-serier som Batman, Justice League og Teen Titans. Cartoon Network er en af de største børnekanaler i Danmark og naturligvis 100 % på dansk.
Disney Channel HD

Disney Channel HD

Disney Channel HD er børnekanalen med en blanding af de velkendte Disney favoritter, nye populære serier og et stort udbud af de store Disney film.
TNT HD

TNT HD

TNT er en 24-timers underholdningskanal, der viser dramaserier af høj kvalitet. Der er tale om såvel nye eksklusive serier som elskede klassikere, som suppleres med velproducerede dokumentarer og underholdningsprogrammer i dagtimerne og stjernespækkede film i weekenderne. TNT’s egne serier omfatter Falling Skies og Dallas, ligesom kanalen viser helt nye serier som Mob City og The Last Ship. Desuden byder kanalen på premiereserier fra andre studier, blandt andet Saving Hope, Crossing Lines og Lost Girl. Nogle af kanalens mest populære klassikere er Skadestuen og Glamour.
TLC HD

TLC HD

På TLC er det virkelige liv i fokus – både når det kommer til de medvirkende og eksperterne i vores programmer. Derfor byder vi blandt andet på nogle af de stærkeste reportageserier og underholdningsprogrammer, der blænder op for virkelige mennesker og deres historier. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant, ekstraordinære og skæve personligheder der båder underholder og fascinerer. TLC kommer med garanti til at udfordre dit verdensbillede på en sjov, frisk, opløftende og ofte overraskende måde – det er det virkelige liv med et twist.
TV2 FRI

TV2 FRI

TV 2 FRI sender gode danske programmer og de bedste af de bedste udenlandske programmer - om alt fra middagsretter, rejser, gør-det-selv-tip og andre livsstilsprogrammer.
FRANCE24

FRANCE24

France 24 er en engelsksproget international nyhedskanal, der tilbyder et nyt perspektiv og et alternativt syn på verdens begivenheder. FRANCE 24 leverer opdateringer hver halve time, hvor analytiske kommentarer hjælper seerne med bedre at forstå den internationale udvikling gennem nye vinkler. Med en 24/7 live transmission fra hele verden giver FRANCE 24 seere øjeblikkelig adgang til internationale nyheder. Dette understøttes af faste business- og sports-opdateringer, kulturelle rapporter, og ugentlige dybdegående features om politik, teknologi og miljø.
CNN

CNN

CNN er verdens førende internationale 24-timers nyhedskanal og en af verdens mest respekterede og troværdige nyhedskilder. CNN Internationals nyhedsformidling er baseret på lokal indsigt. Kanalen supplerer lokale nyhedskanaler ved at rapportere om begivenhederne ud fra en international synsvinkel. Som den førende internationale nyhedskanal tager CNN seerne direkte til kernen af historien og holder dem orienteret om alle de vigtige begivenheder, som foregår over hele verden og påvirker hele verden. CNN er kendt for at være først med de seneste nyheder, som kanalen leverer med præcision og troværdighed til hele sit globale publikum, understøttet af betagende reportager fra verdens brændpunkter.
DISCOVERY CHANNEL HD

DISCOVERY CHANNEL HD

Discovery Channel – faktuel og intelligent underholdning Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning fra hele verden.
ANIMAL PLANET HD

ANIMAL PLANET HD

Animal Planet er Danmarks eneste tv-kanal, der udelukkende viser programmer fra klodens mangfoldige dyreliv. Er du til sjove, rørende og lærerige oplevelser i selskab med alverdens dyr, og er du ikke bange for at lade dig føre af hjertet, så er Animal Planet tv-kanalen for dig.
INVESTIGATION DISCOVERY HD

INVESTIGATION DISCOVERY HD

Investigation Discovery er Danmarks eneste krimikanal, der sender medlevende reportager og rekonstruktioner af virkelige forbrydelser. Få beretningerne fra de pårørende, ofre, vidner og fra forbryderne selv og hør, hvilke dramatiske hændelser der ændrede deres liv for altid. Som noget helt nyt sender ID paranormale maratoner sent om natten. Få de bedste programmer om overnaturlige fænomener i de mørkeste nattetimer – hvis du tør…
DISNEY JUNIOR

DISNEY JUNIOR

Disney Junior - en kanal specielt for de 2 til 7-årige. Kanalen byder på programmer som Mickeys klubhus, Handy Manny, Jungle-hjul og Specialagent Oso.
BOOMERANG

BOOMERANG

Boomerang er et sjovt og sikkert sted for de mindste drenge og piger, men appellerer til alle generationer. Størstedelen af indholdet på Boomerang leveres af Warner Brothers Studios, som står bag tidløse hitserier som Familien Flintstone, Tom & Jerry, Hjulben, Sylvester & Pip, Scooby-Doo og Looney Tunes. Herudover er der verdenskendte toons som Garfield, Den Lyserøde Panter samt den norske successerie Venskabsbyen. Ud over at være kanalen for de mindste vækker Boomerang med sine klassiske serier også minder hos mange voksne, hvilket gør den til et stort hit blandt forældre. Alle programmer er 100 % på dansk.
DISNEY XD

DISNEY XD

Disney XD er en kanal for børn, primært drenge, i alderen 6-14 år, der elsker action, musik, humor og eventyr.
Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. er til børn mellem 2 og 6 år. Alt er med dansk tale og består af pædagogiske og lærerige programmer, et langsomt tempo og en tydelig pædagogik som hjælper barnets udvikling og inviterer til interaktivitet. Mød bl.a. Dora og Ni Hao Kai Lan.
Nickelodeon HD

Nickelodeon HD

Nickelodeon er for børn mellem 2 og 14 år, 100 % på dansk og for både piger og drenge. Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små og lidt større er der indlæringsprogrammer, der beviser at det sagtens kan være sjovt at lære. For de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier. Nickelodeon er bl.a. hjem for SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Pingvinerne fra Madagascar, iCarly, og Teenage Mutant Ninja Turtles. Nickelodeon er verdens største børne tv-netværk og der bliver hele tiden udviklet nye egenproducerede serier. Du kan se kanalen hver dag fra kl. 05.00 til kl.21.00. Sende også i HD.
MTV HD

MTV HD

MTV - verdens største musik- og ungdomskanal. En global tv-kanal med lokalt fokus, som giver den bedste blanding af musik og nytænkende underholdning.
VH1

VH1

Vh1 er musik for de 25-50-årige med de største hits. Vh1 sender musikvideoer, dokumentarer og koncerterne fra 80'erne, 90'erne og frem til i dag.
VH1 Classic

VH1 Classic

Musikkanalen for de modne seere. Her får du Golden Oldie's på stribe både som musikvideoer og live-optræden fra de bedste koncerter verden over.
COMEDY CENTRAL

COMEDY CENTRAL

Danmarks første 24 timers comedy-kanal bliver nu en realitet. For nu kommer Comedy Central, der leverer topunderholdning til 232 millioner husstande på tværs af 72 lande, og som bl.a. er kendt for The Daily Show med Jon Stewart, South Park, Workaholics, Broad City, Seinfeld, How I Met Your Mother og meget mere.
TCM

TCM

TCM er en 24-timers filmkanal, der viser filmhistoriens største klassikere, lige fra Borte Med Blæsten til Ocean’s Eleven. Kanalen er kendt for at blande populære klassikere, store Hollywood-film og moderne favoritter inden for alle genrer. Selvom TCM har fokus på klassikerne, er kanalen mere end ren nostalgi og viser også tidløse nutidige film. De film, som vil blive set i mange år endnu og måske endda blive fremtidens klassikere.
TV2 SPORT HD

TV2 SPORT HD

TV 2s nye sportskanal har fokus på danske rettigheder, live-sport, events og journalistisk, og kanalen har sammen med TV 2s hovedkanal – bl.a. enerettigheder til dansk håndbold. Herudover har sportskanalen rettigheder til dansk ishockey, dansk basketball og dansk DTC-motorsport. Sportskanalen vil sende masser af live-transmissioner og vil også dække de store events som OL, VM i fodbold, slutrunder i håndbold og internationale cykelløb. Der er også erhvervet rettighederne til den hollandske æresdivision i fodbold med mange danske spillere, de største internationale badmintonturneringer inklusive VM, All England og Super Series, til verdens bedste basketball-liga, NBA, VM i ishockey, svømning, kano og kajak samt en række vintersportsgrene.
VIASAT ULTRA HD

VIASAT ULTRA HD

Viasat Ultra HD sender de største kampe live fra de bedste ligaer i en overtruffen billedkvalitet. Du kan se udvalgte livekampe fra bl.a. Champions League, Premier League og Serie A. Desuden kan du, mellem liveudsendelserne, se optagelser fra Red Bull, som giver en smagsprøve på, hvor deltaljerede og flotte optagelserne kan blive i Ultra HD.

Bemærk, at du skal have et Ultra HD/4K TV og Waoo’s 4K TV-boks for at kunne se kanalen.
TV3 SPORT 1 HD

TV3 SPORT 1 HD

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, Superligafodbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, dansk ishockey, NHL og håndbold.
CANAL 8 SPORT HD

CANAL 8 Sport HD

CANAL8 Sport er spækket med sport, som ATP tennis, Ultimate Fighting og ikke mindst masser af fodbold fra f.eks. Serie A, Superligaen, Europa League, La Liga og den hollandske Æresdivision. CANAL8 Sport, Ikke så meget snak – bare sport.
CANAL 9 HD

CANAL 9 HD

Canal 9 blænder hver uge op for duellerne i den danske Alka Superliga, hvor Mette Cornelius, Signe Vadgaard, Flemming Povlsen og Tommy Bechmann m.fl. tager seerne med ind i kampen i græshøjde på de danske fodboldstadions, når kampe, kontroverser og stillinger debatteres med Alka Superligaspillerne, trænerne og dommerne.
Fra udlandet giver Canal 9 dig en intens palet af verdensklasse fodbold med blandt andet Serie A, Europa League og flere udenlandske VM-kvalifikationskampe.
EUROSPORT 1

EUROSPORT 1

Eurosport 1 sender live fra de største sportsøjeblikke med de mest kompetente eksperter ved mikrofonerne. Den brede sportsportefølje på Eurosport 1 byder på Grand Slam-tennis med Australian Open, French Open og US Open, samt udvalgte WTA- og ATP-turneringer, Le Mans, de største World Cups fra vinterlandskabet, VM i snooker og meget andet. Eurosport 1 er desuden ’Home of Cycling’ med alle de tre Grand Tours; Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta a Espanã, alle forårsklassikerne og adskillige andre cykelløb fordelt over hele sæsonen.
EUROSPORT 2

EUROSPORT 2

Med et utal af live sportstimer om året får du de mest unikke sportsoplevelser året rundt på Eurosport 2. Eurosport 2 følger nogle af de mest spændende kampe fra den hjemlige Alka Superliga, hele La Liga, Europa League og flere udenlandske VM-kvalifikationskampe. Foruden fodbold i verdensklasse følger Eurosport 2 cykelsæsonen, vintersæsonen, Grand Slam-tennis med Caroline Wozniacki og udvalgte ATP-turneringer med tennisprofiler som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic. Alt præsenteret af et stærkt, dansk ekspertteam, der tager dig helt tæt på de unikke sportsoplevelser året rundt.
På Eurosport 2 tager vi os også kærligt af ALKA superligaen.
Også kampen om den spanske trone udspilles på Eurosport 2, når de evige rivaler fra FC Barcelona og Real Madrid spiller for endnu en triumf som Spaniens bedste fodboldhold.

EXTREME SPORT CHANNEL

Extreme Sport Channel er et nederlandsk-baseret ekstrem sport tv-kanal til rådighed i hele Europa og Mellemøsten.

TRAVEL CHANNEL

Travel Channel er kanalen for globetrotterne, der vil vide mere om eksotiske og fjerne rejsemål. Få inspiration og tips til nye spændende rejser.

ARTE HD

Kultur-kanal med film, temaaftener, dokumentarfilm, debat og reportager

MTV HITS

MTV Hits er et stærkt supplement til MTV. MTV Hits sender alt det bedste og nyeste fra hitlisterne.

MTV DANCE

MTV DANCE er en musikkanal, der helt og holdent er tilegnet dansemusik. Du får drum’n’bass, trance, garage, house og fest i en fantastisk dansepakke.

MTV ROCKS

MTV ROCKS er dedikeret til rock og alternativ musik.

MTV MUSIC

Musik og reality programmer 24 timer i døgnet

STAR!

STAR! er underholdning, nyheder og reportager fra Hollywood. Se gallashows, som f.eks. The Grammy Awards, foruden programmer om design og mode.

SVTB - Barnkanalen

SVT Barnkanalen er en hel verden for børnene, hvor seerne og de oplægsholdere mødes som venner. En kanal, der tager børnene alvorligt.

KUNSKAPSKANALEN

Beskrivelse følger.

SUPER RTL

Tysk TV kanal hvis hovedmålgruppe er børn.

KABEL EINS

Her får du nogle af de flotteste og mest krævende tv-programmer i Europa. Du får stof til eftertanke når vigtige emner tages op i debatprogrammer og spændende dokumentarer, og du bliver opdateret med det sidste i en af dagens mange nyhedsudsendelser.

VOX

VOX sender information og underholdning. Film og serier, dybdeborende journalistik, nyheder, rejse-, mad- og naturprogrammer, samt musik.

PROSIEBEN

ProSieben satser på underholdning med internationale topserier, film, shows, hurtige nyheder og diverse magasiner.

3SAT

Videnskab, litteratur, dokumentar og musik. Teater, kunst og litteratur. 3SAT har forventninger til seernes intelligens – og du får smæk for skillingen.

N24 HD

N24 HD er en tysk TV kanal med fokus på nyheder

SAT7

Den arabiske kanal SAT-7 sender kristne, muslimske udsendelser og blandt andet meget populære børneprogrammer, underholdning osv.

CCTV4

CCTV-4 holder de mange millioner kinesere, som bor uden for Kina, opdateret med nyheder, film og underholdning fra hjemlandet. Det primære sprog på kanalen er mandarin-kinesisk, men enkelte programmer vil også være med engelsk tale.

AL MASRIYAH

Den arabiske tv-kanal Al-Masriyah sender nyheder, underholdning, shows, musik, serier, sport og film, 24 timer i døgnet.

AL JAZEERA

Den arabisk-sprogede kanal sender nyheder, politik, religion, erhverv og økonomi.

KANAL 7

Kanal 7 Int. holder dig informeret om, hvad der sker på underholdnings- og nyhedsfronten i Tyrkiet og i resten af verden.

EURONEWS

Hos euronews tror vi på menneskets intelligens. Derfor er det vores pligt at give dig den rette mængde information, så du selv kan danne din egen mening om verden. Nyheder er ikke et spørgsmål om at have forudfattede meninger. Vores rolle er derfor at vise dig virkeligheden og levere troværdige nyheder, rigtige nyheder – rene nyheder. Global international nyhedskanal euronews er både Europas førende internationale nyhedskanal og en komplet multimedia platform for seerne på farten. euronews dækker nyheder fra hele verden med et europæisk perspektiv og sender 24-7."

TRT1

TRT 1 er en tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.

TRT HABER

TRT Haber er en tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.


TRT TURK

TRT Turk - tyrkisk public service-kanal, der sender nyheder, historie- og naturprogrammer. Af og til viser kanalen film og underholdningsprogrammer.

TVE

Spanien er tyrefægtning, flamenco og turisme. Men Spanien er også alt muligt andet.  TVE Internacional sender intense film, aktuelle nyheder, nutidskunst og kultur.

FRANCE2 HD

Populær fransk kanal med en bred programflade. France 2 sender serier, reportager, nyheder og magasiner 24 timer i døgnet.

FRANCE 24

France 24 er en engelsksproget international nyhedskanal, der tilbyder et nyt perspektiv og et alternativt syn på verdens begivenheder. FRANCE 24 leverer opdateringer hver halve time, hvor analytiske kommentarer hjælper seerne med bedre at forstå den internationale udvikling gennem nye vinkler. Med en 24/7 live transmission fra hele verden giver FRANCE 24 seere øjeblikkelig adgang til internationale nyheder. Dette understøttes af faste business- og sports-opdateringer, kulturelle rapporter, og ugentlige dybdegående features om politik, teknologi og miljø.

RAI NEWS

Italiensk nyhedskanal der sender 24 timer i døgnet.

RAI 1

Rai Uno sender underholdning, nyheder, sport og film 24 timer i døgnet.

RAI 2

Italiensk kanal med talkshows, reality TV og infotainment.

RAI 3

Italiensk underholdnings TV kanal.

TV POLONIA

TV Polonia henvender sig til polakker bosiddende i udlandet. Stationen sender nyheder, kultur, magasiner, film og shows.

TGN

Thai TV Global Network er en 24 timers thai-sproget kanal, som leverer nyheder og underholdning til thailændere bosat i udlandet. TGN viser en bred vifte af programmer nøje udvalgt fra nogle af de populære thailandske tv stationer.

24NORDJYSKE

24 NORDJYSKE sender nyheder og features fra Nordjylland døgnet rundt.

BBC BRIT HD

BBC BRIT HD giver dig komedie, drama, let underholdning, reality TV og børneprogrammer.

Viasat Nature /  Playboy TV

Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Playboy TV (UDGÅR PR. 30/4-2018) viser alt fra originale Playboy-serier og europæisk-producerede erotiske serier. Kanalen viser indhold fra de tre forskellige sendeflader på forskellige tidspunkter af døgnet.


Viasat Explore HD

Viasat Explore er fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Dokumentar, indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Viasat Nature HD

Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Viasat Crime HD

Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Viasat History HD

Viasat History er dit vindue til verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie, populær og alvorlig historie.

Viasat Nature / Viasat Crime HD

Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Viasat Crime HD viser krimi, amerikanske actionfilm, britiske krimier og kriminalserier i HD


GOD TV

GOD En international kristen kanal med et bredt programindhold. Der sendes primært på engelsk, men visse programmer sendes på dansk, norsk og svensk.

NHK World

NHK WORLD er nyheder og livsstil døgnet rundt. Sendt fra Tokyo.

E!

E! præsenterer entertainment fra Hollywood og resten af verden.

Viasat Film Family

Viasat Film Family er hele familiens børnesikre kanal med komedier, familiefilm og tegnefilm.

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

Viasat Film Comedy HD

Viasat Film Comedy HD sender næsten hele døgnet - fra kl. 03:00 til kl. 01:00. Mellem kl. 01:00 og 03:00 sendes der erotik fra Penthouse 2 HD.

Playboy TV

Sender fra kl. 23.00 - 04.00 efter Viasat Nature - Fem vovede nattetimer med alt fra originale Playboy-serier og europæisk-producerede erotiske serier.

Penthouse HD

Penthouse HD sender fra midnat til kl. 04:00. Derefter National Geographic Wild indtil kl. 18:00, som afløses af Viasat Film Action HD indtil midnat.

Penthouse 2 HD

Viser erotik mellem kl. 01.00-03.00 - efter Viasat Film Comedy.

Blue Hustler

Viser soft erotik mellem kl. 00.00-04.00 - efter Viasat Film Classic

CNBC Europe

CNBC leverer de største historier og er altid ”up-to-date” med diverse markedsanalyser.

TV3 Sport 2 HD

TV3 Sport 2 er en premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har WTA-tennis med Caroline Wozniacki, engelsk Premier League fodbold, international boksning, dansk håndbold, dansk pokalfodbold, speedway og andet motorsport

Viasat Xtra

Viasat Xtra giver adgang til ekstra live sportsbegivenheder som Superliga kampe og UEFA Champions League.

Viasat Series HD

Viasat Series byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier.

Viasat Film Action

Viasat Film Action sender actionfilm, thrillere og fængslende dramaer fra kl. 18:00 til 24:00. Erotik efter midnat og indtil kl. 04:00. Fra kl. 04:00 til 18:00 sendes Nat Geo Wild HD.

Viasat Film Premiere HD

En hel kanal udelukkende til filmpremierer. ”Viasat Film Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Seerne får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

Viasat Film Drama

Viasat Film Drama dækker hele filmspektret af nye og klassiske dramaer fra hele verden.

C More First HD

Årets største film får tv-premiere først på C More First HD. Med C More First HD får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film længe inden du kan finde dem på andre tv-kanaler og så er alle film helt uden reklameafbrydelser.

C More Stars

På C More Stars finder du nye og klassiske biografhits med hovedvægten liggende på action, komedier og drama. Se dine favoritter døgnet rundt og helt uden reklameafbrydelser, og i fuld HD kvalitet.

C More Action

C More Action samler det bedste fra actionfilmens verden og giver dig hver dag adgang til underholdende actionfilm fra de største amerikanske producenter. Hver aften klokken 21.00 viser C More Action en udvalgt film fra actiongenren. Alle film på C More er uden reklameafbrydelser.

C More Hits HD

C More Hits HD er en bred filmkanal med både nyere og klassiske biografsucceser. På kanalen kan du se storfilm døgnet rundt, og du får også mulighed for at se prisbelønnede, spændende dokumentarfilm. Som på alle C More kanaler får du alle film uden reklameafbrydelser.

C More Series HD

C More Series HD er kanalen, hvor du får adgang til de mest populære tv-serier fra de amerikanske producenter som HBO, AMC og Showtime. Her finder du prisbelønnede serier som Game of Thrones, True Blood og Parks and Recreations.

C More Emotion

Kan du lide følelsesladede fortællinger og de store episke dramaer, så er C More Emotion en kanal for dig. På C More Emotion får du udvalgte film som fortæller gribende historier om livet på godt og ondt. Døgnet rundt kan du opleve gribende film.

C More Play

Med C More Play kan du se film og serier, når du vil. C MORE har eksklusive aftaler med de fleste af de førende filmselskaber i Hollywood. Derfor kan du se de største biograffilm først her.
Hvert år er giver C More Play's programoversigt dig premiere på over 300 nye film. Fra gribende drama, spændende action, komedier samt børne- og familiefilm.
Se C More Play på iPad, iPhone, tablet, computer og Android-smartphone.

C More SF-Kanalen

C More SF-kanalen er en nordisk filmkanal med film fra de nordiske lande og de mange dygtige instruktører. På kanalen er der masser af film til børn baseret på Astrid Lindgrens og andre kendte nordiske børneforfattere. Til de voksne er der film fra nordiske instruktører som Ingmar Bergman og Lars von Trier.

NDR HD

Nordtyskland og Danmark hænger sammen på landkortet – men også politisk, økonomisk og kulturelt. Det nordtyske NDR følger udviklingen i deres nyheds- og dokumentarudsendelser. Der er debatter, som er berygtede fore deres skænderier og hårdtslående stil, og koncerter, der bringer dig tættere på himlen.

RTL2

Stjerner, reality, sitcoms og reportager – serier, film og flotte biler. Der er masser af fryd for øjet på RTL2, og du er inviteret med på en kigger. Der er krimier, livsstil, mad og musik. Den tyske kanal leverer varen og mere til.

VIVA

Vil du have adgang til alt det nyeste fra den internationale scene, så har du zappet over på den helt rigtige kanal. Alternativ musik, undergrund og avantgarde. Hitlister fra Tyskland, England, øvrige Europa og USA. Skulle der ellers være noget?

VOX

VOX er en tysk TV-kanal med hovedsæde i Cologne, og en del af RTL gruppen. TV-kanalen viser primært dokumentarer samt amerikanske serier og film.

TV2 Play

Alle TV 2s kanaler er tilgængelige på dit TV via din TV boks og på, PC, Windows Phone, iPhone og iPad.

Viasat Golf

Viasat Golf har eksklusive rettigheder til både European Your, World Golf Championships, World Cup, Presidents Cup, Solheim Cup og meget meget mere.

BBC Lifestyle

Fyldt med spændende, farverige og trendsættene programmer, er BBC Lifestyle en must-have kanal.

BBC EARTH HD

Udvid din horisont med BBC EARTH HD. En TV kanal hvor prisvindende faktuelle og ikke-faktuelle programmer bliver præsenteret af eksperter i verdensklasse.

BBC World News

Englands mest sete nyhedskanal, der giver dig breaking nyheder og analyser hele dagen, hver dag.

HISTORY HD

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. HISTORY® giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

H2 HD

H2 HD følger i fodsporene på tv-kanalen HISTORY, hvor information er lig med underholdning fortalt på nye, overraskende og spændende måder

MTV HD

MTV - verdens største musik- og ungdomskanal. En global tv-kanal med lokalt fokus, som giver den bedste blanding af musik og nytænkende underholdning.

NAT GEO WILD HD

National Geographic Wild er kanalen, der lægger endnu mere vægt på natur, dyre- og udeliv.

DISCOVERY WORLD

Discovery World er kanalen for dig, som vil vide mere om vores forunderlige verden og fascineres af vores forskelligartede kulturer og geografi. Discovery World sender prisvindende dokumentarer og serier, der lader dig komme helt på verdens største konflikter, tragedier og triumfer.

DISCOVERY SCIENCE

Discovery Science sender prisvindende dokumentarer og serier for dig, som er nysgerrig efter at vide, hvordan verdenen fungerer. Her får du et unikt indblik i svimlende teorier om vores univers, fascinerende eksperimenter og viden om fremtidens teknologi.

UK adult channel

The Adult Channel er Europas mest populære softcore erotikkanal. Kanalen er engelsk og er en del af Playboy TV familien. UK Adult Channel er kendt for film med smukke modeller, som udfordrer grænserne for erotisk tv.

BRAZZERS TV

Brazzers TV sender hardcore erotik af højeste kvalitet.

DISCOVERY CHANNEL HD

Discovery Channel er Danmarks førende, når det kommer til faktuelle underholdningsprogrammer, og har år efter år givet seerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning og fremadskuende i højeste kvalitet. Vi hylder mennesker, der udfordrer grænserne for det muliges kunst og opfindelser, der ændrer liv. Vi byder på et fascinerende persongalleri; fra de største stjerner til de dygtigste videnskabsfolk, som alle inspirerer og udfordrer vores gængse verdensbillede.

MTV LIVE HD

MTV LIVE HD er en musikbaseret underholdningskanal, som tager udgangspunkt i legendariske, klassiske og splinternye MTV og Vh1 programmer.

NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL HD

National Geographic Channel byder på et nyt og udfordrende syn på verden.

HUSTLER TV

Hustler TV er ucensureret hardcore porno af absolut højeste kvalitet.

DanToto Racing HD

DanToto beskæftiger sig med spil på heste og hunde, og hver dag viser DanTotos tv-selskab 3-4 timer fra en eller flere af landets 10 væddeløbsbaner.

Deutches Musik Fernsehen

Deutches Musik Fernsehen sender primært musikvideoer og musikprogrammer i genrerne pop og folkemusik.
C More Golf

C More Golf HD

C More Golf HD viser turneringer på PGA Tour samt web.com touren, Champions Tour, PGA Latin America, PGA Canada, PGA China og Presidents Cup. Det bliver til over 100 turneringer om året. Desuden sendes en lang række magasinprogrammer samt mange klassiske turneringer og højdepunkter fra golfhistorien.
eSportsTV

eSportsTV

På eSportsTV kan du se det bedste inden for eSport og online gaming. På kanalen vises der hvert år mere end 2.000 timers live-eSport og gaming med de førende eSports-stjerner og de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack. Med eSportTV bringer Waoo den populære eSport ud til fans af genren og viser alle andre, hvad denne sport kan byde på, når det er allerbedst. Kanalen er engelsksproget og viser indhold alle døgnets timer.
NickToons

NickToons

Nicktoons er kanalen med animeret action, komedie og eventyr med nogle af dine yndlingsfigurer fra Nickelodeon. Målgruppen for kanalen er drenge og piger mellem 4-10 år og alle andre der elsker animation! Se fantastiske animerede serier som Kung Fu Panda, Pingvinerne fra Madagascar, Avatar, Robot & Monster, Breadwinners og mange flere.

Nicktoons viser animerede serier 24 timer i døgnet og alle serier er på dansk.

Nat Geo People

Nat Geo People er National Geographic Channels nye dokumentarkanal. Her får seerne et vindue til verden fyldt med ægte historier om virkelige mennesker, glæde, fascination, forundring og kærlighed.

Viaplay Total

Viaplay Total giver dig adgang til Sport, Serier og Film på Viasat's streaming tjeneste Viaplay - Værdi: 299,- pr. md. Denne tjeneste kan ikke tilkøbes Waoos TV-pakker, men er en del af Waoo Viasat Stor TV-pakke

Top