Netflix - Få underholdning i topklasse med kvalitetsserier og film

Drama, action, klassikere, komedier, dokumentarer, tv-serier – Netflix har det hele. Med et udvalg på mange tusinde titler giver Netflix dig kontrollen over underholdningen på en hel ny måde. Ud over alle de kendte titler fra både ind- og udland kan du også streame prisbelønnede originale serier og dokumentarer fra Netflix, som du ikke finder andre steder. Her er med andre ord tidsfordriv af højeste kvalitet, som du kan se, lige præcis når du har tid og lyst.

Vil du vide mere om streaming af video og andet indhold – læs om streaming her.

En streamingtjeneste for danskerne

Du kan starte, pause, spole, gense og se så meget, du vil, hvor du vil, døgnet rundt og på stort set hvilken som helst skærm, der kan tilsluttes internettet. 1/3 af alle danske hustande har allerede en konto på Netflix, hvor de kan nyde tusindvis af timers kvalitetsindhold – uden reklamer.

Du finder f.eks. poplære serier som House of Cards, Narcos og Modern Farmily, klassikere som The Godfather, Good Will Hunting og Forest Gump, stand-up med Anders Matthesen, Louis CK og Gabriel Iglesias samt børne- og familiefilm som Frost, Sådan træner du din drage og Monsters University.

Listen er uendelig, og der kommer nye film og tv-serier hele tiden. Med masser af spændende titler for både store og små – og danske undertekster på det hele – er Netflix med andre ord en attraktiv streaming-tjeneste for hele Familien Danmark.

Slip børnene løs i Netflix' verden af underholdning

Netflix er et sjovt og sikkert sted at slippe børnene løs. Her findes alt fra de største disney-klassikere og familiekomedier til lærerige dokumentarer om dyrelivet. Og med Netflixs egen app til tablet og mobil kan du opsætte børneprofiler, så ungerne nemt kan finde deres yndlingsfilm på børneværelset, i sommerhuset eller hjemme hos bedsteforældrene.

Eniig leverer den bedste streamingoplevelse

Billedkvalitet i Ultra HD, lynhurtige starttider og ingen afbrydelser. Med vores fibernet på helt op til 500 Mbit/s kan du uden problemer streame alle de film og serier, som du elsker, en den bedst tilgængelige kvalitet – også selvom hele familien er på samtidig. Da fibernet er baseret på lyslederteknologi, har vores internet ikke de samme begrænsninger og ulemper som traditionelt bredbånd.

Du kan bogstavligt talt streame dine yndlingsfilm og serier med lysets hastighed – uden ventetid. Derfor tør vi godt sige, at du med Eniig er sikret den absolut bedste streamingoplevelse på Netflix. Læs mere om vores fiberbredbånd her.

Med TV boks er det lige så let som at skifte kanal

Få adgang til Netflix direkte på dit TV med en Waoo TV boks. Du behøver altså ikke bøvle med at sætte den bærbare computer til TV’et – eller streame til iPaden eller din smartphone, når du alligevel sidder foran den største skærm i hjemmet.

Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen kan du skifte fra live TV til Netflix, læne dig tilbage og nyde on-demand-oplevelsen i stuen.
Top