Viaplay Total er inkluderet i TV-pakker hos Eniig

Har du Stor TV-pakke fra Eniig, får du adgang til Viaplay Total helt uden beregning. Viaplay Total giver dig adgang til en lang række danske og udenlandske tv-udsendelser, serier, sport og film. De store Hollywood-succeser inden for bl.a. action, drama og komedier samt fantastiske familiefilm, man kan samles om, hele familien.

Viaplay Total giver dig al den underholdning, du kan tænke dig

Med Viaplay Total kan du tage serier, film, reality og sport programmer med dig overalt på din computer, tablet og mobil. Du kan endda gøre indhold tilgængeligt offline, så du kan se videre, selvom du ikke har internetforbindelse; det kunne f.eks. være i flyveren på vej til ferie, til ungernes iPhone eller iPad under en lang køretur, eller hvis du ikke har internet i sommerhuset.

Viaplay Total giver dig bl.a. mulighed for at se danske og udenlandske programmer fra TV3-kanalerne såsom reality, livsstilsprogrammer, komedie- og krimiserier og meget mere. Du finder også gode børneprogrammer med dansk tale samt medrivende dokumentarer.

Hvis du er til sport, er Viaplay Total helt sikkert også en streaming-tjeneste for dig. Viaplay Total giver dig nemlig fuld adgang til sportuniverset. Se kampe fra bl.a. Superligaen, Champions League og Premier League samt Formel 1, håndbold og meget mere.

Viaplay Total byder desuden på et stort filmudvalg med et hav af forskellige genrer og masser af film til fri streaming.

Med andre ord: Du får et stærkt udvalg af indhold, som du kan se, lige præcis når du har tid og lyst.

Derfor er vi vilde med Viaplay Total

Nye film hver uge, masser af underholdning for de mindste og muligheden for at se programmer offline med appen er blot nogle af fordelene ved Viaplay Total. Du kan starte dit program på en enhed og se videre på en anden – samt markere indhold til streaming senere.

Viaplay Total er en oplagt streaming-tjeneste for hele familien, med masser af kvalitetsindhold for store og små. Og i modsætning til mange andre tjenester koster Viaplay Total dig ikke ekstra, når du har en Stor TV-pakke.

Vil du vide mere om streaming af video og andet indhold – læs om streaming her.

Se alle de film, du vil, med Viasat Total

Bestil Stor TV-pakke fra Eniig, og få adgang til Viasat Total. Så kan du se de nyeste premierefilm, når det passer dig, uden besvær.

Registrer dig nu, og få Viaplay Total på computer, tablet, mobil, smart TV, Chromecast og spillekonsol til kr. 0,-

Husk: For at få adgang til Viaplay skal du bruge dit kundenummer, som du finder på din TV boks. Dette er ikke det samme kundenummer, som du finder på din faktura.
Har du problemer med at registrere din Viaplay konto, kan du kontakte Viaplay support her . Viaplay support kan hjælpe med tekniske spørgsmål. Har du spørgsmål til din TV-pakke, skal du kontakte vores kundeservice på 7015 1560.

Top