Fiber TV - Waoo eller Viasat TV via fiber sikrer underholdning | Eniig

Viaplay er inkluderet i Viasats TV Pakker hos Eniig

Har du Viasat gennem Waoo, får du adgang til Viaplay helt uden beregning. Viaplay giver dig adgang til en lang række danske og udenlandske tv-udsendelser, serier, sport og film. Med Viasat Total Pakke får du også Viasat Film, som med seks genreinddelte kanaler giver dig kvalitetsunderholdning døgnet rundt: De store Hollywood-succeser inden for bl.a. action, drama og komedier samt fantastiske familiefilm, man kan samles om, hele familien.

Viaplay giver dig al den underholdning, du kan tænke dig

Med Viaplay kan du tage serier, film, reality og sport programmer med dig overalt på din computer, tablet og mobil. Du kan endda gøre indhold tilgængeligt offline, så du kan se videre, selvom du ikke har internetforbindelse; det kunne f.eks. være i flyveren på vej til ferie, til ungernes iPhone eller iPad under en lang køretur, eller hvis du ikke har internet i sommerhuset.

Viaplay giver dig bl.a. mulighed for at se danske og udenlandske programmer fra TV3-kanalerne såsom reality, livsstilsprogrammer, komedie- og krimiserier og meget mere. Du finder også gode børneprogrammer med dansk tale samt medrivende dokumentarer.

Hvis du er til sport, er Viaplay helt sikkert også en streaming-tjeneste for dig. Viaplay Sport giver dig nemlig fuld adgang til sportuniverset. Se kampe fra bl.a. Superligaen, Champions League og Premier League samt Formel 1, håndbold og meget mere.

Viaplay byder desuden på et stort filmudvalg med et hav af forskellige genrer og masser af film til fri streaming.

Med andre ord: Du får et stærkt udvalg af indhold, som du kan se, lige præcis når du har tid og lyst.

Derfor er vi vilde med Viaplay

Nye film hver uge, masser af underholdning for de mindste og muligheden for at se programmer offline med appen er blot nogle af fordelene ved Viaplay. Du kan starte dit program på en enhed og se videre på en anden – samt markere indhold til streaming senere.

Viaplay er en oplagt streaming-tjeneste for hele familien, med masser af kvalitetsindhold for store og små. Og i modsætning til mange andre tjenester koster Viaplay dig ikke ekstra, når du har en Viasat TV-pakke. Vær opmærksom på, at du får forskellig adgang til Viaplay afhængigt af, hvilken Viasat pakke du har.

Vil du vide mere om streaming af video og andet indhold – læs om streaming her.

Se alle de film, du vil, med Viasat Film

Bestil Waoo Viasat Total, og få adgang til Viasat Film OD på Waoo’s TV boks. Så kan du se de nyeste premierefilm, når det passer dig, uden besvær. Klik Menu på fjernbetjeningen og vælg derefter – Film – Viasat Film.

Registrer dig nu, og få Viaplay på computer, tablet, mobil, smart TV, Chromecast og spillekonsol til kr. 0,-

Husk: For at få adgang til Viaplay skal du bruge dit kundenummer, som du finder på din TV boks. Dette er ikke det samme kundenummer, som du finder på din faktura.

Hvad har jeg adgang til på Viaplay?

  Waoo Viasat TV-pakke Viaplay adgang inkluderet  
  Viasat Basis-Pakke Viaplay med adgang til populære serier  
  Visat Mellem-pakke Viaplay med adgang til populære serier  
  Viasat Sport-pakke Viaplay med adgang til populære serier og sport  
  Viasat Total-Pakke Viaplay med adgang til populære serier, sport og film  


Har du problemer med at registrere din Viaplay konto, kan du kontakte Viaplay support på . Viaplay support kan hjælpe med tekniske spørgsmål. Har du spørgsmål til din TV-pakke, skal du kontakte vores kundeservice på 7015 1560.
Top