Se TV på computeren med streaming fra Waoo TV Go

Du plejer måske at se Netflix på din computer eller smartphone – men er det som om, du mangler noget? Hvis du vil kunne hygge med de populære programmer, serier og film fra traditionelt TV, kan det være, at Waoo TV Go er noget for dig. Med Flex Go vælger du selv præcis de kanaler, du vil have og betaler kun for det TV, der giver mening for dig. Og er du mere til de traditionelle TV-pakker har vi også Lille, Favorit og Stor, hvor vi har sammensat nogle forskellige kanaler som du også kan streame.*

Vælg mellem mere end 80 TV-kanaler – og ombestem dig!

Med mere end 80 fede kanaler kan det være svært at vælge. Men hvad nu hvis vi fortæller dig, at du ikke skal være bange for at vælge forkert? Der er nemlig hverken 6 måneders bindingsperiode eller gebyr, hvis du vil have flere, færre eller andre kanaler. Du kan faktisk vælge kanaler fra måned til måned i vores online kanalbutik, så du får din helt personlige TV-pakke.

Gå på opdagelse og se alle kanalerne...

Hvilke fordele får du med Waoo TV Go?

• Cloud Record – gem yndlingsprogrammerne og se dem senere.
• Start forfra – hvis du ikke nåede begyndelsen af filmen.
• Paus programmer og film – så du lige kan hente popcorn.
• TV-arkiv – find den sjove serie, der blev sendt sidste måned.
• Waoo Bio – din hjemmebiograf, hvor du kan leje film online.
• Mulighed for at tage dine TV-kanaler med overalt, også i EU.
• Kanalbutik, hvor du vælger, hvilke kanaler du vil have.

Stream Champions League på TV’et


Champions League med drengene skal selvfølgelig ses på den store TV-skærm! Så her kan du bruge Apple AirPlay eller din Chromecast, og straks kan I se de vilde scoring og finter på fladskærmen hjemme i stuen.

Stream fredagsfilmen på TV’et

Skal filmen nydes på den store TV-skærm, så kan du selvfølgelig bruge Apple AirPlay eller din Chromecast, og straks er dine streaming-kanaler udgangspunktet for bigrafoplevelsen hjemme i stuen. Her kan du også virkelig udnytte Waoo Bio, hvor du kan leje de nyeste film i HD-kvalitet fra 19-79 kr. pr. film – og så afleverer filmene også sig selv efter 48 timer, så du slipper for at tænke på dét.

Se mere om Waoo Bio her...

… og du kan tage tv-kanalerne med i hele EU

Du kan altid have dit ”fjernsyn” lige ved hånden med Waoo TV Go – bare du har internetforbindelse, er underholdningen ikke langt væk. Åben Waoos app til telefon og tablet eller din foretrukne webbrowser, så er du godt i gang – og det koster selvfølgelig ikke ekstra!*

BEMÆRK ! Ved streaming af tv er det meget normalt med en mindre tidsforskydelse ved live-programmer. Med Waoo TV Go må du påregne en forsinkelse på gennemsnitligt 18-20 sekunder. 


* Der kan maksimalt streames fra to forskellige enheder ad gangen med Waoo TV GO.
**Der kan dog være ekstraomkostninger forbundet med dataforbrug.
Top