Fiber TV - Waoo eller Viasat TV via fiber sikrer underholdning | Eniig

Viaplay - inkluderet i Viasats TV-pakker

Har du Viasat gennem Eniig og Waoo, får du adgang til Viaplay.dk uden beregning. Med Viasat Total og Stor Danmarks Pakke får du også adgang til Viasat Film OD.

Viaplay

Har du købt en TV-pakke fra Viasat gennem Eniig og Waoo, får du adgang til viaplay.dk uden beregning. Du får adgang til viaplay.dk og det indhold på Viaplay, som svarer til din nuværende TV-pakke hos Eniig. Så har du altid mulighed for at se TV-serier, film, sport og børneunderholdning via din computer, tablet, mobil og spilkonsol - uanset hvor du befinder dig.

Du får mulighed for at se forpremierer, danske programmer, de bedste komedier, madlavning, drama og krimi. Der er også et stort udvalg af helt nye børnefilm og programmer på dansk. Det bedste udvalg af livesport bl.a. Champions League, Superliga, Premier League, Formel 1 mm. Download og tag underholdningen med dig. Med Viaplay kan du se TV når som helst og hvor som helst, lige præcis når det passer dig.

Se masser af film! De store blockbustere, romantiske komedier, Oscar-vindere, dokumentarer og action. Med Viaplay har du masser af film at vælge mellem i alle genrer.

Hvis du har Stor Danmarks-pakke eller Waoo Viasat Total får du også adgang til Viasat Film OD på din TV-boks. Klik Menu på fjernbetjeningen og vælg derefter – Film – Viasat Film.

Top