3 gode råd til sikker færden på internettet

De fleste kender til risikoen for at få virus på computeren og derfor betaler mange for et antivirus program. Vidste du at du med vores fiberpakker Fiber Basic, Fiber Ekstra og Fiber Full får en sikkerhedspakke fra Chili Security inkluderet? Sikkerhedspakken beskytter både Windows PC, MAC og Android tablets og smartphones og kan bruges på et ubegrænset antal enheder i din husstand. Med sikkerhedspakken er du godt på vej i kampen mod virus på computeren. Men der er også flere ting du selv kan gøre for at undgå virus på computeren. Vi har samlet tre gode råd til dig.

1. Undgå at åbne links i mails

Når du modtager mails skal du være opmærksom på stavefejl og underlige formuleringer. Med tiden er svindlere blevet gode til at sende mail, der umiddelbart ser rigtige ud. Men hvis du kigger nærmere på ordlyden vil det som regel være nemt at genkende det som svindel.

2. Tryk aldrig på mistænkelige bannere eller pop-up reklamer

”Tillykke! Du er nummer 100.000 der besøger denne hjemmeside”. Sådan kunne teksten på et banner lyde, men klik aldrig på disse bannere, da du risikerer at få virus direkte på din computer. En tommelfingerregel er, at hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det typisk også tilfældet.

3. Tag backup

Der findes ikke vira, der inficerer Apple computere. Har du hørt det før? Det er en sejlivet myte, at Mac-computere ikke behøver antivirusprogrammer, men det er desværre ikke sandt. Heldigvis dækker Chili Security Sikkerhedspakken Mac-computere såvel som andre mærker. Vi vil dog til enhver tid anbefale dig, at lave backup af dine billeder, videoer, dokumenter osv. Vidste du at hvis du vælger vores fiberpakke Fiber Full eller Fiber Ekstra, så følger der 25 eller 100 GB Online Harddisk med i prisen, så du gratis kan opbevare dine filer i skyen?
Top