Betaler du for meget? Få billigt internet med Waoo

Synes du, at du betaler for meget for dit internet? Eller drømmer du bare om at kunne se Netflix uden at filmen eller serien hakker? Med fibernet får du både lynhurtigt og stabilt internet – og så er prisen på fibernet også blevet væsentligt billigere, så den i dag næsten ligger i samme prisleje som traditionelt bredbånd.

Med Waoo kan du få billigt internet, der er hurtigt og stabilt – og det er ikke uden grund, at Waoo er blevet kåret som den bedste internetudbyder af kunderne syv år i træk. Bliv klogere på, hvor billigt internet du kan få med Waoo, og hvad du kan få for pengene.


Hvor stort er dit behov?

Først og fremmest er det en god ide, at du får afklaret, hvor stort dit behov er for, at du kan find frem til den billigste internetforbindelse for dig. Har du en stor husstand med masser af enheder, kan det være en god ide at ruste dig med en hurtig fibernetforbindelse, da du ellers kan opleve, at streamingtjenester og spil som Netflix og Fortnite begynder at hakke.

Har du derimod en mindre husstand, hvor der kun er behov for at surfe lidt i ny og næ, og hvor Netflix eller HBO kun bliver fundet frem i weekenden, er der måske ikke behov for en høj hastighed.

Herunder kan du få et overblik over vores forskellige fibernetløsninger, og hvad du får med i prisen.

Hvor mange Mbit/s får du per krone?

Der kan være mange penge at spare med fibernet. Hvis du kigger på, hvor mange Mbit/s du får per krone, falder prisen pr. Mbit/s faktisk, jo højere hastighed du vælger. Dermed får du faktisk billigere internet, jo højere hastighed du køber.

Skal du også have billig TV og telefoni med?

Der kan være gode grunde til at samle dine udgifter til internet, telefoni og TV på én regning. Først og fremmest kan du gøre det billigere, derudover giver det også et nemmere overblik over dine regninger og udgifter, når det hele er samlet på en enkel betaling.

Hos Eniig får du mulighed for at samle billigt internet med både telefoni og TV – du kan helt selv vælge, hvilken hastighed du vil have på dit fibernet, hvor mange TV-kanaler du vil have i dit abonnement, og om du vil have fri telefoni eller forbrugsbetalt telefoni.

Hvor meget TV vil du have?

Er du typen, der surfer meget TV? Eller vil du blot have mulighed for at se Matador og X-Factor i weekenden? Med Waoo får du mange valgmuligheder – vi har nemlig billigt internet og TV, hvor du kan vælge alt fra 17 til 65 TV-kanaler med vores fire forskellige TV-pakker.

Mini-pakken er oplagt til dig, der bare skal have nyhederne om aftenen – samt lidt weekendhygge. Til den store husstand med børn i forskellige aldre, kan Stor-pakken med 65 kanaler og adgang til Viaplay helt sikkert dække alle behovene. Har du særlige ønsker, kan du også vælge mellem vores forskellige fritvalgs TV-pakker. Husk på, at Web TV er inkluderet i alle TV-pakker. Læs mere om Web TV.

WAOO Fastnet Telefoni og Mobil

Hvis du køber billigt internet hos Eniig, kan du også holde forbindelsen ved lige med mor, far og faster Lise med telefoni. Du kan både få et abonnement til din fastnettelefon og mobil i én regning – ligeledes får du også mulighed for at vælge, om du vil have forbrugsbetalt telefoni, eller om du vil have fri forbrug.

Er I mange i husstanden som snakker meget i telefon, vil Telefoni Fri Fastnet & Mobil være løsningen. Bliver telefonen ikke brugt så meget, kan Telefoni Forbrug være en fordel – her betaler du nemlig kun 19 kroner om måneden for abonnement – samt dit forbrug ved siden af. Se vores priser, og læs mere om Waoo Fastnet Telefoni.

Tjek om du kan få billigt fibernet

Desværre kan vi ikke udbyde fibernet til alle husstande i Danmark – det skyldes, at fibernet kræver særlige kabler, der skal graves ned og installeres i din husstand. Er der gravet fiberkabler ned tæt ved din husstand, kan du dog i nogle tilfælde foretage det sidste gravearbejde selv, så klarer vi installation og sætter det hele op for dig. Så bliver det også billigere at få fibernet. Tjek her om du kan få fibernet på din adresse.

Husk de ekstra, gratis services – og få billigere internet
Når du skal kigge på den samlede pris for dit internet, bør du også huske de ekstra services og produkter, som nogle internetudbydere giver dig med gratis. Det kan være alt fra online harddisk, ekstra godt WiFi, sikkerhedspakker og meget andet. På den måde kan du ende med at få en markant billigere samlet pris for dit internet.
Top