"Det bedste ved fiber er, at det bare virker"

Familien Thiim har valgt Waoo Fiber for at få en stabil internetforbindelse, der har kapacitet til alle i huset - nu og fremover

”Én ting er sikkert; vi hører fra pigerne, hvis nettet ikke virker. Men siden vi fik fiber ind i huset, har de ikke brokket sig det mindste. Og det har vi for resten heller ikke”. Det fortæller Ivan Thiim over en kop kaffe i familiens velindrettede villa. Familien, der består af mor, far og to piger, har boet i huset siden 2002. Et hus som de løbende har udvidet og renoveret. Oprindeligt er Ivan og hans kone fra Esbjerg, men studier og job førte dem i sin tid til det midtjyske. Først til en lejlighed i Silkeborg og siden til Them, hvor de efter kort tids søgen fandt en egnet byggegrund.

Gode rammer for et aktivt liv

”Det gode ved at bo her er, at man kommer hinanden lidt mere ved end i de store byer. Vi har et godt naboskab, holder nogle gode vejfester og har i det hele taget nogle ret fine rammer for at leve et aktivt liv med vores to piger”, forklarer Ivan. Han fremhæver blandt andet byens beliggenhed, indkøbsmulighederne og de lokale idrætsfaciliteter, hvor især gymnastikforeningen og svømmeklubben bliver flittigt brugt. Men idræt er naturligvis ikke det eneste, familien bruger tid på. Med 15 digitale enheder i huset – lige fra computere, mobiler, iPads og TV-skærme – er der også behov for, at internettet fungerer problemfrit.

Internettet er en del af hverdagen 

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi bruger nettet meget. Min kone og jeg og ikke mindst tøserne er på nettet flere timer om dagen. Pigerne streamer videoer fra YouTube, går på Facebook, henter musik fra Apple Music og kommunikerer med vennerne dagen lang. Og jeg og min kone er selvfølgelig også på de sociale medier og ser tit film eller serier på Netflix og Viaplay om aftenen”, fortæller Ivan og fortsætter, ”Vi ser også stadig flow-tv via vores Smart TV. Primært underholdningsprogrammer på DR og TV2, men selvfølgelig også sport og serier, hvis der er noget, der fanger vores interesse”.

Store krav til internetforbindelsen

Den store digitale aktivitet stiller krav til internetforbindelsen i huset. Det er ikke tilstrækkeligt med en gammeldags forbindelse, der kun rækker til at gå på netbank, google lidt eller sende en mail i ny og næ. Af samme grund besluttede Ivan, at familiens hus skulle tilsluttes fremtidens internet - fibernettet. Og det har hverken han, konen eller pigerne fortrudt.

Internet nok til alle

Med Waoo Fiber fra Eniig er der altid kapacitet nok til alle aktiviteterne på nettet. Ivan valgte Waoo Fiber Extra og har derfor en 500/500 Mbit-forbindelse, der sikrer, at ingen i huset behøver vente på hinanden – uanset hvor meget de hver især bruger nettet. Dertil kommer, at fiberforbindelsen desuden inkluderer et trådløst routersystem og en sikkerhedspakke, der beskytter alle familiens enheder mod virus og hacking.

Supernem installation

Som regel er installationen af fibernettet noget, der kan give de fleste kunder nervøse trækninger. Skal jeg nu tage fri en hel dag? Bliver haven gravet op? Og kan jeg nu finde ud af det hele? Overvejelser som Ivan nikker genkendende til: ”Det er klart, at jeg var betænkelig ved selve installationen. Men det viste sig hurtigt, at jeg tog bekymringerne på forskud. Ham installatøren fra Eniig var vel hjemme hos os i højst en time. På den tid fik han skudt fiberen under vejen, trukket kablet ind i huset og lavet en samleboks i bryggerset. Herefter skulle jeg bare tilslutte routeren. Det var supernemt”, fortæller Ivan.

Stigende behov for hurtigt internet

I dag kunne Ivan og familien ikke forestille sig en hverdag uden hurtigt og stabilt fibernet. ”Man må bare konstatere, at vi lever i en tid, hvor behovet for hurtig digital kommunikation og underholdning via nettet stiger konstant. Det kan jeg i hvert fald tydeligt se herhjemme. For mig er der derfor ikke noget alternativ til fiber. Slet ikke, hvis man gerne vil følge lidt med tiden og går efter at få de bedste oplevelser ud af computeren, mobilen eller TV-skærmen. Og det gør vi helt klart her i huset”, smiler Ivan Thim og tager familiens helt og aldeles u-digitale gravhund op på armen.

Top