Få fiber og øg din boligs værdi

Fiberbredbåndsløsninger som Waoo øger boligens værdi, når der skal købes eller sælges en bolig. Vi danskere stiller nemlig i stigende grad krav til hurtigt og stabilt internet i vores kommende hjem.

God forbindelse øger interessen for boligen

Du kender det måske selv. Det er ikke til at holde ud at sidde og vente på en langsom forbindelse – især ikke, hvis du tidligere har prøvet en lynhurtig fiberforbindelse. Derfor betyder fiberbredbånd mere og mere, når den nye bolig skal vælges.

Ejendomsmæglerne mærker tydeligt efterspørgslen på fibernet

Kommunikationschef i Nybolig, Thomas Havgaard fortæller:

”Vi oplever, at flere og flere boligkøbere spørger ind til muligheden for fibernet, når vi fremviser. Det hænger formentlig sammen med, at mange bolig¬ købere efterhånden er vant til godt internet, og så er det svært, hvis man pludselig skal undvære det. Flere af vores mæglere har faktisk oplevet, at potentielle købere har takket nej til en bolig netop på grund af manglende fiber.”

Kan du få fibernet? Tjek det her.

En god internetforbindelse bliver mere vigtig i hverdagen

Vigtigheden af en god internetforbindelse hænger sammen med at flere og flere af de ting, vi bruger i dagligdagen, har brug for internetforbindelse. Det giver en masse fordele, fordi nogle fysiske ting nu kan tilkobles internettet og gøre mange ting lettere. Læs mere om IoT (internet of things) og fremtidens internet her.

Særligt unge og familier med flere børn er opmærksomme på muligheden for fibernet, når de skal købe bolig. Thomas Hovgaard fortæller:

” De yngste købere er vokset op med internettet, og de ved derfor, hvad de vil have, mens børnefamilierne typisk har mange enheder (…), hvilket stiller krav om en stabil forbindelse.”

Ved du, hvor god din internetforbindelse er? Du kan tage en gratis hastighedstest her.

Er du klar til fibernet?

Hvis du er klar til fibernet, kan du læse meget mere om vores abonnementer og enten bestille via onlineshoppen eller hos en fra vores Kundeservice.

Top