Få lynhurtigt bredbånd via fibernettet

Hvor meget bredbånd får du egentlig for pengene? Og hvor meget har du reelt brug for? Få svar på dine spørgsmål med bredbåndsguiden her.

Hvad er bredbånd?

Bredbånd er et elektronisk kommunikationssignal, der bruges til at sende og modtage data. Typisk bruges termen ”bredbånd” kun om internetadgang af en vis hastighed eller båndbredde, og generelt kan bredbånd deles ind i tre forskellige typer: ADSL, Coax og fibernet. Se med herunder og find ud af mere:

Hvad er prisen på bredbånd, og hvor billigt kan du få det?

Tidligere var fibernet noget dyrere end den klassiske ADSL-forbindelse – men i dag kan du sagtens få billigt bredbånd via fibernet. Faktisk er priserne næsten lige så lave som bredbånd fra kobberkabler – og har du brug for højere hastighed kan det godt betale sig, at kigge på fibernettet. Prisen pr. Mbit/s falder nemlig, jo højere hastighed du vælger. Dermed får du faktisk billigere internet, jo højere hastighed du køber.

Hos Eniig kan du vælge mellem 4 forskellige bredbåndspakker Waoo Fiber Light, Basic, Extra eller Full, se pakkerne herunder eller bliv klogere på vores bredbåndspriser her.

Bredbånd og TV – kan du få begge dele ét sted?

Har du tænkt på at samle TV og bredbånd i én pakke? Det kan sagtens lade sig gøre – og bedst af alt, det betyder ofte, at du får en bedre og billigere løsning, end hvis du skulle ud og købe hver for sig. Med Waoo sammensætter du selv din pakke: få lige præcis de TV-kanaler du gerne vil have og lynhurtigt bredbånd via fibernettet, så hele familien kan være online uden en irriterende, hakkende forbindelse.

Som noget særligt får du også Waoo Web TV med i din TV-pakke hos Eniig. Så kan du se TV, hvor og når du vil – i hele Europa. Du kommer let i gang, og vi hjælper dig gerne.
Bliv klogere på Waoo Web TV her

Du vælger selv mellem 4 TV-pakker og de 4 ovenstående bredbåndspakker og kan kombinere dem, som du vil:

Sådan måler du hastigheden på dit bredbånd

En ting er, hvor billigt bredbånd du kan få, men det er hastigheden og båndbredden, der virkelig har betydning i hverdagen. Desværre får mange danskere slet ikke den hastighed, de bliver lovet og betaler for – men det kan du tjekke, om du gør! Vær sikker på, at du ikke bliver snydt, tag hastighedstesten og find ud af, om du får den båndbredde, du betaler for.

Og er dit bredbånd ikke så hurtigt, som du håbede på, eller drømmer du bare om lynhurtigt, fremtidssikret internet? Så kan du overveje om fiberbredbånd er løsningen for dig.

Tjek, om du kan få fibernet på din adresse.
Top