Fiberinstallation - Hurtigt og effektivt

At få installeret fiber kan give anledning til store bekymringer. Hvor meget skal der graves op? Hvad sker der med min have? Og skal jeg selv stå med al oprydningen?

Hvad enten du har taget beslutningen, eller du afventer tøvende, har vi gjort det let at se, præcist hvor enkelt det er at få gravet fiber ned i dit hjem.

Fibernet skaber liv i dit hjem

Når du vælger fibernet, bliver der skabt en solid grobund for en aktiv ”onlinehverdag”. Du får lynhurtigt internet, som giver liv til madlavning, serie-maraton, nyheder og uddannelse – hele familien får gavn af det, når du får den hurtigste og mest stabile internetforbindelse installeret i dit hjem.

Får du alligevel nervøse træk ved tanken om, at din indkørsel eller have lider unødig overlast ved installation af fibernet i huset? I så fald er du ikke alene! Men det nødvendige gravearbejde ødelægger hverken den blomstrende rhododendronbusk eller de fint anlagte fliser på din grund.

Vi sikrer et minimum af gravearbejde

Når du skal have gravet fiber ned, kan det i langt de fleste tilfælde gøres ved at ”skyde” et fiberrør ind med et luftstempel. Fremgangsmåden er hurtig og effektiv, og den sikrer mindst muligt gravearbejde og gene for dig og dit hjem.

Nedgravning af fiber kan faktisk gøres ved hjælp af fire simple og effektive steps:

1. Vi fjerner et par fliser på fortovet og graver et mindre hul i jorden.

2. Vi anvender et specielt luftstempel, der baner vej for et fiberrør, som føres ind mod huset.

3. Vi graver et hul ved dit hus, som leder fiberrøret op af jorden, og gør klart til at føre selve fiberkablet ind i huset.

4. Vi afslutter med at blæse fiberkablet gennem røret – og så kan du ellers se frem til lynhurtigt fibernetforbindelse!

Hurtigere og mere stabilt WiFi – sådan!

Kun i ganske særlige tilfælde kan forhold, som eksempelvis trærødder, rør eller ler, gøre det nødvendigt at grave yderligere på din grund. Er dette tilfældet, vil vi til hver en tid minimere gravearbejdet så meget som muligt. Vi rydder altid op efter os, og din have vil så vidt muligt fremstå præcis, som da vi kom.

Så læn dig tilbage og lad os om det praktiske arbejde! Læs mere om fibernet, eller se, om du kan få fibernet på din adresse.

Er du i tvivl?

Brænder du fortsat inde med spørgsmål eller kommentarer til installation af fibernet, så kontakt vores kundeservice.
Top