Fibernet og Fiber TV til hele Nordjylland

En samlet pakke der gør det nemt for dig

DR1, DRTV, TV2 med og uden play og Netflix… hvad er flow tv og hvad er tv-streaming? Og hvilken forbindelse til hvilken situation?

Udviklingen har medført, at vores måde at se tv på er blevet meget mere komplekst og slet ikke er så sort-hvid som førhen. Det hele er smeltet sammen i sådan en grad, at vi efterhånden ikke skelner mellem, om det er den ene eller den anden form, vi lader os underholde af – bare det virker!

Hos Eniig er vores vigtigste opgave at sikre dig færrest mulige digitale bekymringer. Derfor har vi gjort det ekstra let for dig og samlet hele pakken ét sted! Ud med det analoge og ind med det digitale. Vi kalder det Fiber TV!

Et digitalt overblik og noget, der bare virker!

Hos Eniig kan du samle dine internet og TV-abonnementer i en samlet overskuelig løsning, der giver dig både lynhurtigt internet og masser af spændende TV kanaler! Du slipper for alt for mange forvirrende regninger fra forskellige udbydere og opnår samtidig en lavere pris – uden der står noget med småt!

På ”Mit Eniig” får du oversigten over alle dine abonnementer, hvilket gør det nemmere for dig hurtigt at danne det nødvendige overblik over dine digitale udgifter og aftaler. Derudover kan du finde hjælp til din regning, hvis der er noget du er i tvivl om, eller ønsker uddybet.

Og så ser en samlet løsning også bare bedre ud! – du slipper for flere bokse med forskellige funktioner og alt for mange kabler, der slår knuder og ser rodet ud. Skulle det ske, at teknologien svigter, så er det én og samme gode kundeservice, der kan hjælpe dig i gang igen, uanset om det er dit internet eller TV, den er gal med.

Fibernet og TV giver dig frit valg

Med en samlet pakke kan du sammensætte internet og TV efter dit og familiens behov. Vælg for eksempel Fibernet Basis-pakken med 100/100 Mbit/s til kun 299 kr. pr. måned, hvilket dækker de mest basale behov for internet i hverdagen. Du får Danmarks bedste internetforbindelse, en streaming-oplevelse helt uden forsinkelser og med vores populære sikkerhedspakke har du mulighed for at sikre din og familiens online færden på et ubegrænset antal enheder.

Med TV fra Eniig får du en masse spændende TV-kanaler til en lavere pris og med vores store udvalg af TV-pakker har vi noget til ethvert behov.

Er du mere til tanken om en fleksibel TV-pakke eller er du træt af at betale for en bunke TV-kanaler, som du og familien alligevel ikke ser? Med en personlig TV boks kan du helt selv sammensætte TV-pakken, der matcher jeres behov.

I får desuden frihed til at starte programmer forfra og se TV/Video on demand. Og med vores smarte web tv løsning, kan I streame TV kanaler på computer, smartphone eller tablet. Det giver muligheden for at have et ekstra fjernsyn i husstanden, som I kan tage på farten eller bruge i køkkenet, mens aftensmaden tilberedes.

I kan også leje film i Waoo bio, får direkte adgang til Netflix og kan tilkøbe Frit Valg TV Pakker, Frit Valg TV kanaler samt flere HD kanaler, hvis I finder ud af, at der er en kanal I alligevel mangler. Og skal det være rigtig nørdet, så er TV-boksen den første TV boks i Danmark, som tilbyder TV, film og serier i den knivskarpe 4K/UHD-kvalitet – så er underholdningen sikret næste gang, den står på familiehygge i sofaen!
Top