Fibernet på 2 minutter

Du kender det sikkert – det er endelig lykkedes dig at samle hele familien en fredag aften, og der er lagt op til sofahygge med en god Netflix-film, som du og ungerne nøje har udvalgt. Men forbindelsen svigter, og hyggestunden bliver spoleret.

Vil du én gang for alle fremtidssikre din internetoplevelse og undgå frustrerende situationer som denne? Så er det tid til at udskifte din gamle internetforbindelse med det lynhurtige og stabile fibernet.

Bestil lynhurtigt fiberbredbånd NU

Fibernet giver båndbredde nok til hele familien

Fibernet giver dig ro i maven, når du vil streame dit yndlingsprogram, samtidig med at andre i familien downloader film, streamer musik, er på YouTube eller spiller online med vennerne – for der er nemlig båndbredde nok til både store og små!

Fibernet er ikke kun tilpasset dit og familiens behov her og nu. Teknologien er udviklet, så den også i fremtiden kan give dig den optimale onlineoplevelse – uanset hvor mange enheder I har behov for at tilkoble. Derfor tør vi godt kalde vores fibernet for fremtidens internet.

Hastighedsgaranti på dit fibernet

Forskellen på det lynhurtige fibernet og det traditionelle bredbånd er, at hverken du eller dine familiemedlemmer vil opleve en forringelse af internethastigheden, selvom I har mange enheder tilkoblet på samme tid. Der er nemlig altid rigeligt med båndbredde. Du skal heller ikke være nervøs for en lavere hastighed på dit fibernet, selvom du ofte er på nettet på samme tid som naboerne, eller bor i et område med mange husstande.

Vi kan med andre ord love dig hastighedsgaranti, når du vælger fibernet.

Det betyder, at du altid har den internethastighed, som du betaler for – og med hastighedsgarantien er du altid sikret en god oplevelse, når du er på nettet.

Er du endnu ikke helt sikker på, hvad fordelene ved fibernet er? Så se videoen herover – den giver en lynhurtig beskrivelse af en hverdag med fibernet, og hvorfor fibernet er både familiens og fremtidens internet.

Sådan skifter du til fiberbredbånd
– det er ikke så besværligt, som du tror

Når du har bestilt dit fibernet, kommer vi på besøg hos dig. Du kan her få svar på alle dine spørgsmål om installation og brug, og vi gennemgår processen og aftaler, hvor fiberen skal føres ind i dit hjem.

Ved installationen sørger vi for at alt udstyret er sat op, så du ikke skal bekymre dig om teknikken. Det eneste du skal gøre, er at koble din computer, tablet eller smartphone på det trådløse netværk, så er du klar til at surfe løs, med din nye høje hastighed.

Vil du vide mere om, hvordan processen med at få fibernet ind til dit hjem foregår? Læs om installationsprocessen her.
Top