3 hurtige fif til dit internet fra Eniig

Fif 1 - WiFi vs. Kabel

Trådløst internet er de flestes foretrukne metode. Du skal dog være opmærksom på, at du altid vil miste noget af din internethastighed , når du bruger WiFi. Efterhånden er de trådløse routere så gode, at du ikke mærker den store forskel. Der er dog situationer, hvor vi vil anbefale, at du bruger et kabel frem for trådløs router. Har du børn i hjemmet, kender du måske til situationen: 
Moooarr internettet lagger! Når der games kan det være et spørgsmål om splitsekunder, og derfor anbefaler vi, at du bruger kabel til spillekonsoller, f.eks. Nintendo, Xboks og playstation. Har I en gaming PC i familien, vil vi også anbefale kablet internet – så får I det optimale ud af hastighedsgarantien.

Test din hastighed her

Fif 2 – placer din router rigtigt

Det vigtigste for godt trådløst internet er, at routeren er placeret rigtigt. Din største fjende i kampen mod dårligt WiFi er faktisk helt almindelige hverdagsting, der blokerer eller bremser dit signal. Det kan f.eks. være betonvægge eller store metalflader. Derfor er det vigtigt at din router bliver placeret centralt i huset. Modstå trangen til at gemme routeren væk i et skab, under sengen eller nederst bag sofaen. Find et centralt – og gerne højt – sted i din bolig.

Få flere tips til dit trådløse internet 

Fif 3 – sørg for at du er sikker online.

Ligesom du sikrer din bolig med en god lås på hoveddøren, så bør du også sikre dit internet mod uvedkommende ude fra, så du ikke bliver en del af den kedelige statistik over danskere, der er blevet offer for IT kriminalitet. Sørg for at sikre din computer med en god sikkerhedspakke. Der findes mange forskellige antivirus programmer, både gratis og betalings i alle prisklasser. Når du køber en fiberpakke fra Eniig fiberbredbånd får du automatisk den prisvindende sikkerhedspakke fra Chili Security med i prisen.

Læs mere om sikkerhedspakken fra Chili Security

Læs også : Tag magten over hackerne

Top